Back to top
Tawk.to

Opgeruimd staat netjes bij Landal Greenparks!

Home Projecten Opgeruimd staat netjes bij Landal Greenparks!

Hof van Saksen is een stijlvol en exclusief vakantieresort van Landal Greenparks in Nooitgedacht in de provincie Drenthe. Falco leverde FalcoBloc afvalbakken die vervolgens geplaatst werden op twee locaties in het vakantieresort: in het 1.000 m2 grote Indoor speelparadijs en op het sfeervolle terras van restaurant Rapido.

FalcoBloc afvalbakken

Hof van Saksen koos voor de FalcoBloc afvalbakken met inworpklep. Ontworpen en geproduceerd in onze vestiging in Vriezenveen, heeft deze afvalbak naast een robuust karakter, ook een groot verzamelvermogen. De afvalbak heeft een binnenbak van sendzimir verzinkt staal en is eenvoudig uit te nemen via het handvat. Door het slot is de deur stevig vergrendeld en alleen te openen met een sleutel. Deze afvalbak heeft een inworpklep aan de bovenkant. De klep draait naar binnen en is uitgevoerd met een handvat. De staaldelen van de bak zijn voor Hof van Saksen gepoedercoat in RAL 8022, kleur zwartbruin.

Complete serie FalcoBloc straatmeubilair

De FalcoBloc serie is een strakke en solide serie die door de vormgeving helemaal past bij deze tijd. Het straatmeubilair van de FalcoBloc is een complete lijn met diverse afvalbakken, banken, picknicksets en plantenbakken. De FalcoBloc valt op door de strakke vormgeving gecombineerd met het materiaal: FSC®-gecertificeerd hout met thermisch verzinkt staal.

Landal Greenparks

Landal Greenparks is geen onbekende voor Falco! Want Falco weet al ruim 65 jaar alles van het inrichten van de buitenruimte.

FalcoTel-C combi overkapping bij Landal De Reeuwijkse Plassen

Q-150 overkapping en A-11 fietsenrekken bij Landal Greenpark Aelderholt

FalcoGamma-Hi overkapping met Triangel-10 fietsenrekken bij Landal Kasteeldomeijn

Advies

Met een eigen productie, montageteam en een design afdeling in huis, kunt u voor uw gehele project bij Falco terecht. Neem contact op met Falco voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!