Back to top
Tawk.to

FalcoRail overkapping in Italie

Home Projecten FalcoRail overkapping in Italie

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen. Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 13 Europese landen, waaronder ook in Italië door de firma MP Outdoor.

Onlangs heeft MP Outdoor een FalcoRail overkapping besteld en geplaatst bij 1 van haar klanten, met daaronder twee fietsenrekken A-11. In de fietsenrekken is plaats voor 24 fietsen. De FalcoRail fietsoverkapping bestaat uit een dakelement van stalen liggers voorzien van spanten en transparante beplating van helder polycarbonaat. Polycarbonaat is een hoogwaardig en slagvast materiaal dat 250 keer sterker is dan glas en perfect voor plaatsing in buitenruimtes.

 FalcoRail is ook uitermate geschikt voor etagerekken door de hoogte van de FalcoRail. Interesse in compact fietsparkeren, vraag advies aan 1 van onze projectadviseurs (info@falco.nl of (0546) 55 44 44).

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!