Back to top
Tawk.to

FalcoGlory serie in binnentuin Hof aan de Hef

Home Projecten FalcoGlory serie in binnentuin Hof aan de Hef

In de Rotterdamse nieuwbouwwijk Hof aan de Hef is de gezamenlijke binnentuin ingericht met FalcoGlory producten. Samen met opdrachtgevers Binder Groenprojecten en De Vroed Infra heeft Falco voor de eindklant een nieuwe serie straatmeubilair ontwikkeld op maat. De klant was op zoek naar geschikt straatmeubilair om te relaxen en wat te drinken in de binnentuin. Begonnen als project op maat, nu ook een standaard product in ons assortiment. 

 

FALCOGLORY SERIE 

De FalcoGlory serie is een serie bestaande uit zitbanken met rug, zonder rug, een dubbelzijdige zitbank en een tafel. Om de set compleet te maken is er een FalcoGlory tafel aanwezig die perfect past bij de banken. De serie wordt gekenmerkt door de strakke vormgeving en het robuuste design. In de binnentuin van Hof aan de Hef zijn alle productvarianten geplaatst, waardoor er een mooie set is gecreëerd. 

 

MATERIAAL

Veelgebruikte materialen hout en staal zijn verwerkt in de productlijn FalcoGlory. Alle producten uit de FalcoGlory serie zijn voorzien van twee dichte stalen banksteunen. De staaldelen kunnen optioneel gepoedercoat worden in een RAL-kleur. De onbehandelde hardhouten FSC® delen van de FalcoGlory serie zijn onderhoudsvrij.

UITGEVOERDE PROJECTEN VOOR BINNENTUINEN 

Falco heeft eerder projecten uitgevoerd voor binnentuinen, hieronder een overzicht van een aantal projecten. 

Parkbank op maat voor binnentuin 
FalcoSinus bankelementen voor binnentuin in Haarlem 

ADVIES

Bent u na het lezen van dit mooie project geïnspireerd en op zoek naar een geschikt product voor in uw buitenruimte? Schroom niet om contact op te nemen, een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. U kunt uiteraard onze Pinterest pagina raadplegen.

Vraag hier vrijblijvend ons Falco in projects boek aan voor inspiratie.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!