Back to top
Tawk.to

FalcoGlory serie in binnentuin Hof aan de Hef

Home Projecten FalcoGlory serie in binnentuin Hof aan de Hef

In de Rotterdamse nieuwbouwwijk Hof aan de Hef is de gezamenlijke binnentuin ingericht met FalcoGlory producten. Samen met opdrachtgevers Binder Groenprojecten en De Vroed Infra heeft Falco voor de eindklant een nieuwe serie straatmeubilair ontwikkeld op maat. De klant was op zoek naar geschikt straatmeubilair om te relaxen en wat te drinken in de binnentuin. Begonnen als project op maat, nu ook een standaard product in ons assortiment. 

 

FALCOGLORY SERIE 

De FalcoGlory serie is een serie bestaande uit zitbanken met rug, zonder rug, een dubbelzijdige zitbank en een tafel. Om de set compleet te maken is er een FalcoGlory tafel aanwezig die perfect past bij de banken. De serie wordt gekenmerkt door de strakke vormgeving en het robuuste design. In de binnentuin van Hof aan de Hef zijn alle productvarianten geplaatst, waardoor er een mooie set is gecreëerd. 

 

MATERIAAL

Veelgebruikte materialen hout en staal zijn verwerkt in de productlijn FalcoGlory. Alle producten uit de FalcoGlory serie zijn voorzien van twee dichte stalen banksteunen. De staaldelen kunnen optioneel gepoedercoat worden in een RAL-kleur. De onbehandelde hardhouten FSC® delen van de FalcoGlory serie zijn onderhoudsvrij.

UITGEVOERDE PROJECTEN VOOR BINNENTUINEN 

Falco heeft eerder projecten uitgevoerd voor binnentuinen, hieronder een overzicht van een aantal projecten. 

Parkbank op maat voor binnentuin 
FalcoSinus bankelementen voor binnentuin in Haarlem 

ADVIES

Bent u na het lezen van dit mooie project geïnspireerd en op zoek naar een geschikt product voor in uw buitenruimte? Schroom niet om contact op te nemen, een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. U kunt uiteraard onze Pinterest pagina raadplegen.

Vraag hier vrijblijvend ons Falco in projects boek aan voor inspiratie.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!