Back to top
Tawk.to

FalcoSinus bankelementen voor binnentuin in Haarlem

Home Projecten FalcoSinus bankelementen voor binnentuin in Haarlem

FalcoSinus bankelementen zijn “vers van de pers” uit Falco’s eigen ontwerpafdeling en intussen al geplaatst in meerdere buitenruimtes, waaronder het wooncomplex in de Slachthuisbuurt te Haarlem.

In deze binnentuin is het tuinontwerp gemaakt door Van der Tol hoveniers, hoveniers die staan voor o.a. duurzaamheid net als Falco. In dit ontwerp zijn de bankelementen opgenomen vanwege de mooie rondingen en vormen die met deze bank zijn te maken!

Verder is de flexibiliteit van deze banken heel groot en kan elke opdrachtgever zijn eigen creativiteit in kwijt en daarmee een unieke opstelling creëren voor haar of zijn buitenruimte!

Materialen bankelementen

De bankelementen zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerde hardhouten planken. De staanders hebben verschillende buitenradia van 800 cm. tot 1000 cm. De FalcoSinus is deels voorgemonteerd, zodat het plaatsen van de bankelementen eenvoudig ter plekke kon worden uitgevoerd door Van der Tol.

Een inrichting op maat voor uw buitenruimte?

Neem dan contact op met Falco, bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. Onze projectadviseurs helpen u graag. Een bezoek op locatie behoort ook tot de mogelijkheden voor een advies op maat.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!