Back to top
Tawk.to

FalcoSinus bankelementen voor binnentuin in Haarlem

Home Projecten FalcoSinus bankelementen voor binnentuin in Haarlem

FalcoSinus bankelementen zijn “vers van de pers” uit Falco’s eigen ontwerpafdeling en intussen al geplaatst in meerdere buitenruimtes, waaronder het wooncomplex in de Slachthuisbuurt te Haarlem.

In deze binnentuin is het tuinontwerp gemaakt door Van der Tol hoveniers, hoveniers die staan voor o.a. duurzaamheid net als Falco. In dit ontwerp zijn de bankelementen opgenomen vanwege de mooie rondingen en vormen die met deze bank zijn te maken!

Verder is de flexibiliteit van deze banken heel groot en kan elke opdrachtgever zijn eigen creativiteit in kwijt en daarmee een unieke opstelling creëren voor haar of zijn buitenruimte!

Materialen bankelementen

De bankelementen zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerde hardhouten planken. De staanders hebben verschillende buitenradia van 800 cm. tot 1000 cm. De FalcoSinus is deels voorgemonteerd, zodat het plaatsen van de bankelementen eenvoudig ter plekke kon worden uitgevoerd door Van der Tol.

Een inrichting op maat voor uw buitenruimte?

Neem dan contact op met Falco, bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. Onze projectadviseurs helpen u graag. Een bezoek op locatie behoort ook tot de mogelijkheden voor een advies op maat.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!