Back to top
Tawk.to

Parkbank op maat voor binnentuin

Home Projecten Parkbank op maat voor binnentuin

Deze bank is bedacht door Falco in samenwerking met adviesbureau Haver Droeze op basis van de FalcoMetro bank. De bank is speciaal voor dit project o.a.  voorzien van een rugleuning voor het middendeel.

De parkbank is verder in versmalde vorm uitgevoerd, met wel de karakteristieke houten elementen rechtop staand. Van Dijk Groenvoorzieningen plaatste de bank in de binnentuin van het wooncomplex.

Van Dijk Groenvoorzieningen is een hoveniersbedrijf dat voorziet in ontwerp, aanleg, onderhoud en meer op gebied van groenvoorziening. Van Dijk  zocht een robuuste design bank voor het wooncomplex in Utrecht.

Falco dacht mee  met Haver Droeze qua ontwerp, kosten en materiaal en haalbaarheid van het ontwerp. Dit adviesbureau heeft meerdere disciplines in huis op gebied van landschapsarchitectuur, duurzame stedenbouw, toegepaste ecologie en juridische planologie.

Op maat voor u?

Met Falco heeft  u een solide partner voor het maken van bijvoorbeeld straatmeubilair, fietsparkeervoorzieningen, overkappingen en verkeersvoorzieningen. Met duurzame processen en materialen vervaardigt Falco haar straatmeubilair voor de opdrachtgever.

Na het inventariseren van uw wensen gaan wij aan de slag. Van ontwerp tot productie heeft Falco alle disciplines in huis en alles onder een dak. Dat betekent voor u één aanspreekpartner die ook het gehele traject in eigen hand heeft en houdt.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met Falco, bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl

Voor een mooiere buitenwereld.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!