Back to top
Tawk.to

Parkbank op maat voor binnentuin

Home Projecten Parkbank op maat voor binnentuin

Deze bank is bedacht door Falco in samenwerking met adviesbureau Haver Droeze op basis van de FalcoMetro bank. De bank is speciaal voor dit project o.a.  voorzien van een rugleuning voor het middendeel.

De parkbank is verder in versmalde vorm uitgevoerd, met wel de karakteristieke houten elementen rechtop staand. Van Dijk Groenvoorzieningen plaatste de bank in de binnentuin van het wooncomplex.

Van Dijk Groenvoorzieningen is een hoveniersbedrijf dat voorziet in ontwerp, aanleg, onderhoud en meer op gebied van groenvoorziening. Van Dijk  zocht een robuuste design bank voor het wooncomplex in Utrecht.

Falco dacht mee  met Haver Droeze qua ontwerp, kosten en materiaal en haalbaarheid van het ontwerp. Dit adviesbureau heeft meerdere disciplines in huis op gebied van landschapsarchitectuur, duurzame stedenbouw, toegepaste ecologie en juridische planologie.

Op maat voor u?

Met Falco heeft  u een solide partner voor het maken van bijvoorbeeld straatmeubilair, fietsparkeervoorzieningen, overkappingen en verkeersvoorzieningen. Met duurzame processen en materialen vervaardigt Falco haar straatmeubilair voor de opdrachtgever.

Na het inventariseren van uw wensen gaan wij aan de slag. Van ontwerp tot productie heeft Falco alle disciplines in huis en alles onder een dak. Dat betekent voor u één aanspreekpartner die ook het gehele traject in eigen hand heeft en houdt.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met Falco, bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl

Voor een mooiere buitenwereld.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!