Back to top
Tawk.to

Parkbank op maat voor binnentuin

Home Projecten Parkbank op maat voor binnentuin

Deze bank is bedacht door Falco in samenwerking met adviesbureau Haver Droeze op basis van de FalcoMetro bank. De bank is speciaal voor dit project o.a.  voorzien van een rugleuning voor het middendeel.

De parkbank is verder in versmalde vorm uitgevoerd, met wel de karakteristieke houten elementen rechtop staand. Van Dijk Groenvoorzieningen plaatste de bank in de binnentuin van het wooncomplex.

Van Dijk Groenvoorzieningen is een hoveniersbedrijf dat voorziet in ontwerp, aanleg, onderhoud en meer op gebied van groenvoorziening. Van Dijk  zocht een robuuste design bank voor het wooncomplex in Utrecht.

Falco dacht mee  met Haver Droeze qua ontwerp, kosten en materiaal en haalbaarheid van het ontwerp. Dit adviesbureau heeft meerdere disciplines in huis op gebied van landschapsarchitectuur, duurzame stedenbouw, toegepaste ecologie en juridische planologie.

Op maat voor u?

Met Falco heeft  u een solide partner voor het maken van bijvoorbeeld straatmeubilair, fietsparkeervoorzieningen, overkappingen en verkeersvoorzieningen. Met duurzame processen en materialen vervaardigt Falco haar straatmeubilair voor de opdrachtgever.

Na het inventariseren van uw wensen gaan wij aan de slag. Van ontwerp tot productie heeft Falco alle disciplines in huis en alles onder een dak. Dat betekent voor u één aanspreekpartner die ook het gehele traject in eigen hand heeft en houdt.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met Falco, bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl

Voor een mooiere buitenwereld.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!