Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 49: FalcoLok vandalismebestendige fietsoverkapping

Week 49: FalcoLok vandalismebestendige fietsoverkapping
127410 FalcoLok-500 fietsoverkapping Feck Advies Geleen
Werk in uitvoering 7 dec 2023

Feck Advies in Geleen heeft een nieuwe fietsoverkapping. De overkapping is 5 meter breed en 4 meter diep en biedt plaats aan 18 fietsen. De overkapping is afsluitbaar middels een enkele deur.

FalcoLok fietsoverkappingen zijn vandalismebestendig en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De thermisch verzinkte stalen constructie vormt de basis van de overkapping. Deze constructie maakt de overkapping degelijk en solide. De wanden hebben een stalen frame en zijn bedekt met hardhouten belatting. Andere materialen, zoals traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat of houten overlap schroten zijn ook mogelijk. Het dak is gemaakt van stalen aluzinc damwandplaten en kan gebruikt worden als groendak.

De FalcoLok fietsoverkappingen kunnen zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt worden uitgebreid. FalcoLok fietsenstallingen zijn verkrijgbaar in twee hoogtes: 225 cm en 290 cm. De hogere variant biedt ruimte voor etage fietsenrekken, waarmee u twee keer zoveel fietsen kunt parkeren op hetzelfde oppervlak. Falco biedt twee soorten etage fietsenrekken: FalcoLevel Premium+ en FalcoLevel Eco, waarbij het fietsenrek FalcoLevel Premium+ voldoet aan het FietsParKeur. FietsParKeur is de nationale norm voor veilig fietsparkeren.  De overkappingen worden door VCA-gecertificeerde monteurs geplaatst.

Voordelen van een FalcoLok fietsoverkapping:

  • Vandalismebestendig
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Kan worden uitgebreid
  • Ruim aanbod in wandbekleding 

Heeft u interesse in een FalcoLok fietsoverkapping? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Bel 0546 55 44 44 of mail info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!