Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 43: Drie buitenbergingen bij Zorginstelling Landgoed Ursula, Nieuwveen

Week 43: Drie buitenbergingen bij Zorginstelling Landgoed Ursula, Nieuwveen
119975 Buitenbering Zorggroep Ursula Nieuwveen
Werk in uitvoering 26 okt 2023

Bij Landgoed Ursula, een zorginstelling met woongroepen voor in totaal 450 mensen met een verstandelijke beperking in Nieuwveen, begrijpen we dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom hebben we op verzoek van Zorgverlener Ipse de Bruggen drie overkappingen en bergingen op maat gemaakt, met speciale afmetingen en brede, dubbele deuren die voldoen aan hun unieke behoeften.

Onze maatwerkoplossingen zijn gebouwd met thermisch verzinkte stalen constructies, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Wat betreft de wandbekleding is hardhouten belatting het meeste toegepaste materiaal. Maar daar houdt het niet op. Bij Falco begrijnen we dat het uiterlijk en de afwerking van deze voorzieningen net zo belangrijk zijn als hun functionaliteit. Daarom bieden we wandbekleding naar keuze, zodat u de look en feel kunt creëren die perfect past bij uw organisatie. Denk daarbij aan bijvoorbeeld traliepanelen, persrooster, Zweeds rabat etc. etc. De overkappingen hebben een dak met sedum bedekking. Een groendak is niet alleen mooi om te zien, het heeft ook nog andere voordelen. Zo isoleert een groendak warmte en geluid, neemt fijnstof op en vermindert de waterafvoer naar het riool en zorgt voor compensatie van CO2 uitstoot. Een groendak gaat ook nog eens langer mee dan gebruikelijke dakbekleding.

Met ons krijgt u niet alleen maatwerk, maar ook een partner die uw visie begrijpt en de mogelijkheden biedt om deze te realiseren. Landgoed Ursula heeft nu op hun terrein maar liefst drie FalcoLok overkappingen, waardoor ze ruim voorzien zijn van opslagcapaciteit. De overkappingen functioneren als fietsoverkapping, bergingof afdakDe overkappingen zijn onderdeel van de FalcoLok serie.

Kies voor Falco en laat ons uw buitenruimte transformeren met op maat gemaakte overkappingen en bergingen die voldoen aan uw eisen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw visie te realiseren. Bij Falco staan we voor maatwerk in stijl en functionaliteit.

119975 Buitenbering Zorggroep Ursula Nieuwveen
119975 Buitenbering Zorggroep Ursula Nieuwveen
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!