Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 49: FalcoLok vandalismebestendige fietsoverkapping

Week 49: FalcoLok vandalismebestendige fietsoverkapping
127410 FalcoLok-500 fietsoverkapping Feck Advies Geleen
Montage project van de week 7 dec 2023

Feck Advies in Geleen heeft een nieuwe fietsoverkapping. De overkapping is 5 meter breed en 4 meter diep en biedt plaats aan 18 fietsen. De overkapping is afsluitbaar middels een enkele deur.

FalcoLok fietsoverkappingen zijn vandalismebestendig en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De thermisch verzinkte stalen constructie vormt de basis van de overkapping. Deze constructie maakt de overkapping degelijk en solide. De wanden hebben een stalen frame en zijn bedekt met hardhouten belatting. Andere materialen, zoals traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat of houten overlap schroten zijn ook mogelijk. Het dak is gemaakt van stalen aluzinc damwandplaten en kan gebruikt worden als groendak.

De FalcoLok fietsoverkappingen kunnen zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt worden uitgebreid. FalcoLok fietsenstallingen zijn verkrijgbaar in twee hoogtes: 225 cm en 290 cm. De hogere variant biedt ruimte voor etage fietsenrekken, waarmee u twee keer zoveel fietsen kunt parkeren op hetzelfde oppervlak. Falco biedt twee soorten etage fietsenrekken: FalcoLevel Premium+ en FalcoLevel Eco, waarbij het fietsenrek FalcoLevel Premium+ voldoet aan het FietsParKeur. FietsParKeur is de nationale norm voor veilig fietsparkeren.  De overkappingen worden door VCA-gecertificeerde monteurs geplaatst.

Voordelen van een FalcoLok fietsoverkapping:

  • Vandalismebestendig
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Kan worden uitgebreid
  • Ruim aanbod in wandbekleding 

Heeft u interesse in een FalcoLok fietsoverkapping? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Bel 0546 55 44 44 of mail info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!