Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 43: Drie buitenbergingen bij Zorginstelling Landgoed Ursula, Nieuwveen

Week 43: Drie buitenbergingen bij Zorginstelling Landgoed Ursula, Nieuwveen
119975 Buitenbering Zorggroep Ursula Nieuwveen
Montage project van de week 26 okt 2023

Bij Landgoed Ursula, een zorginstelling met woongroepen voor in totaal 450 mensen met een verstandelijke beperking in Nieuwveen, begrijpen we dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom hebben we op verzoek van Zorgverlener Ipse de Bruggen drie overkappingen en bergingen op maat gemaakt, met speciale afmetingen en brede, dubbele deuren die voldoen aan hun unieke behoeften.

Onze maatwerkoplossingen zijn gebouwd met thermisch verzinkte stalen constructies, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Wat betreft de wandbekleding is hardhouten belatting het meeste toegepaste materiaal. Maar daar houdt het niet op. Bij Falco begrijnen we dat het uiterlijk en de afwerking van deze voorzieningen net zo belangrijk zijn als hun functionaliteit. Daarom bieden we wandbekleding naar keuze, zodat u de look en feel kunt creëren die perfect past bij uw organisatie. Denk daarbij aan bijvoorbeeld traliepanelen, persrooster, Zweeds rabat etc. etc. De overkappingen hebben een dak met sedum bedekking. Een groendak is niet alleen mooi om te zien, het heeft ook nog andere voordelen. Zo isoleert een groendak warmte en geluid, neemt fijnstof op en vermindert de waterafvoer naar het riool en zorgt voor compensatie van CO2 uitstoot. Een groendak gaat ook nog eens langer mee dan gebruikelijke dakbekleding.

Met ons krijgt u niet alleen maatwerk, maar ook een partner die uw visie begrijpt en de mogelijkheden biedt om deze te realiseren. Landgoed Ursula heeft nu op hun terrein maar liefst drie FalcoLok overkappingen, waardoor ze ruim voorzien zijn van opslagcapaciteit. De overkappingen functioneren als fietsoverkapping, bergingof afdakDe overkappingen zijn onderdeel van de FalcoLok serie.

Kies voor Falco en laat ons uw buitenruimte transformeren met op maat gemaakte overkappingen en bergingen die voldoen aan uw eisen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw visie te realiseren. Bij Falco staan we voor maatwerk in stijl en functionaliteit.

119975 Buitenbering Zorggroep Ursula Nieuwveen
119975 Buitenbering Zorggroep Ursula Nieuwveen
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!