Back to top
Tawk.to

Zitbanken gemonteerd op betonnen blokken voor Wellantcollege

Home Projecten Zitbanken gemonteerd op betonnen blokken voor Wellantcollege

Op het  buitenterrein van het Wellantcollege zijn in totaal 12 FalcoBloc buitenbanken geplaatst, waarvan er 4 gemonteerd zijn op een betonnen blok.

Straatmeubilair op maat

De FalcoBloc serie is een strakke en solide serie die door de vormgeving en kleur helemaal past in deze tijd. De FalcoBloc is een serie die opvalt door de strakke vormgeving gecombineerd met het materiaal: FSC®-gecertificeerd hardhout met thermisch verzinkt staal. De FalcoBloc bank is verkrijgbaar in verschillende varianten; met rug, enkel- of dubbelzijdig en keuze tussen verticale of horizontale hardhouten delen. Ook kan de manier van monteren variëren; de FalcoBloc zitbank kan uitgevoerd worden voor vrijstaande plaatsing op een vlakke ondergrond. Daarnaast kunnen de banksteunen voorzien worden van een strip voor montage op een aangegoten betonvoet. Per banksteun is 1 betonvoet nodig. Vier van de twaalf buitenbanken die zijn geelverd aan het Wellantcollege zijn gemonteerd op een betonnen blok.


Gekleurde afvalbakken

In het verleden is er ook al ander straatmeubilair geplaatst op het schoolplein, namelijk vrolijk gekleurde afvalbakken!

Inrichting schoolplein

Falco heeft een ruim assortiment met producten voor het schoolplein, zoals fietsoverkappingen, bergingen voorr speelgoed, afvalbakken, picknicksets en buitenbanken. Advies over de inrichting van een (school)plein? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!