Back to top
Tawk.to

Schoolplein Dr Nassau College in Assen ingericht met ronde FalcoSinus banken

Home Projecten Schoolplein Dr Nassau College in Assen ingericht met ronde FalcoSinus banken

Sinds 2 juni ontvangen alle scholen van het dr Nassau College een deel van de leerlingen weer graag op school. Gelukkig maar, want in de zon of de schaduw, op de ronde bankelementen, met of zonder rugleuning is het goed vertoeven (uiteraard rekening houdend met 1,5 meter afstand tussen leerlingen onderling).

Flexibel ontwerp

De ronde FalcoSinus bankelementen zijn verkrijgbaar met of zonder rugleuning en in verschillende raddi en hoeken waardoor er keuze is uit een scala aan opstellingen. Dat maakt deze bank uitermate geschikt voor schoolpleinen, maar ook in stadscentra of binnentuinen zal de FalcoSinus serie zeker niet misstaan. Laat de fantasie de vrije loop en combineer de bankelementen tot een S-vorm, een halve cirkelvorm, een ovaal of een rond boombank! De opstelling waar het Dr Nassau College voor koos bevat twee zitgroepen, elk bestaande uit drie ‘losse’ bankelementen. Onze ontwerpafdeling maakte vooraf een mooie rendering waarop goed te zien is hoe de uiteindelijke opstelling er uit kwam te zien.

Chain of custody

De banken zijn samengesteld uit thermisch verzinkt stalen banksteunen en FSC®-gecertificeerde hardhouten zit- en rugdelen. De FSC®-certificering beslaat de hele keten, van zagerij tot de fabrikant van eindproducten, van kap tot schap (ook wel Chain of Custody genoemd). De hele keten wordt daarmee bewaakt door onafhankelijke certificeerders en maakt zeker dat FSC® gecertificeerd hout ook daadwerkelijk FSC-hout is. Falco is gecertificeerd onder nummer CU-COC-008530. Ons FSC®-licentienummer is FSC-C016221. Meer weten?

Overig projecten met FalcoSinus

Schoolplein in richten

Ook toe aan een upgrade van uw schoolplein? Want naast buitenbanken leveren wij ook ander straatmeubilair zoals afvalbakken, plantenbakken of picknicksets. Maar ook fietsoverkappingen met fietsenrekken, al dan niet speciaal voor kratfietsen, fietsafzettingen, (speelgoed)bergingen of droogloopluifels; wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact op via de mail; info@falco.nl of telefoon: 0546 55 44 44. Of kijk op Pinterest op ons bord: Schoolplein inrichten.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!