Back to top
Tawk.to

Rode afvalbakken voor Sportstad Heerenveen

Home Projecten Rode afvalbakken voor Sportstad Heerenveen

Sportstad Heerenveen is een multifunctioneel sportcentrum waar sport, zorg en onderwijs onder één dak gevestigd zijn.

Op het buitenterrein van Sportstad Heerenveen zijn 10 FalcoJona afvalbakken geplaatst. In 5 van deze afvalbakken is een asbak geplaatst in de inworpopening.

Straatmeubilair op kleur

FalcoJona is gemaakt van staal, dat thermisch verzinkt is. De bak is gepoedercoat in een mooie rode kleur, kenmerkend voor de stad Heerenveen.  De stalen buisstaanders en de asbak zijn in een antracietgrijze kleur gepoedercoat.

FalcoJona afvalbak

Er zijn verschillende varianten FalcoJona afvalbakken.  Op het terrein van Sportstad Heerenveen zijn afvalbakken met een inhoud van 50 liter geplaatst. Er zijn ook FalcoJona afvalbakken met een inhoud van 70 of 100 liter. Tevens is er een verende afsluitklep en een anti-vuurwerk sluiting verkrijgbaar voor de FalcoJona afvalbakken. De FalcoJona kan ook bevestigd worden aan de wand.

De FalcoJona afvalbak met een inhoud van 50 liter kan ook prima gebruikt worden als hondenpoep afvalbak.

Advies

Op zoek naar afvalbakken om het buitenterrein van uw zorginstelling, plein, school of bedrijfsterrein schoon te houden? Onze projectadviseurs denken graag met u mee, ook op locatie! Bel 0546 55 44 44 of email info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!