Back to top
Tawk.to

Rode afvalbakken voor Sportstad Heerenveen

Home Projecten Rode afvalbakken voor Sportstad Heerenveen

Sportstad Heerenveen is een multifunctioneel sportcentrum waar sport, zorg en onderwijs onder één dak gevestigd zijn.

Op het buitenterrein van Sportstad Heerenveen zijn 10 FalcoJona afvalbakken geplaatst. In 5 van deze afvalbakken is een asbak geplaatst in de inworpopening.

Straatmeubilair op kleur

FalcoJona is gemaakt van staal, dat thermisch verzinkt is. De bak is gepoedercoat in een mooie rode kleur, kenmerkend voor de stad Heerenveen.  De stalen buisstaanders en de asbak zijn in een antracietgrijze kleur gepoedercoat.

FalcoJona afvalbak

Er zijn verschillende varianten FalcoJona afvalbakken.  Op het terrein van Sportstad Heerenveen zijn afvalbakken met een inhoud van 50 liter geplaatst. Er zijn ook FalcoJona afvalbakken met een inhoud van 70 of 100 liter. Tevens is er een verende afsluitklep en een anti-vuurwerk sluiting verkrijgbaar voor de FalcoJona afvalbakken. De FalcoJona kan ook bevestigd worden aan de wand.

De FalcoJona afvalbak met een inhoud van 50 liter kan ook prima gebruikt worden als hondenpoep afvalbak.

Advies

Op zoek naar afvalbakken om het buitenterrein van uw zorginstelling, plein, school of bedrijfsterrein schoon te houden? Onze projectadviseurs denken graag met u mee, ook op locatie! Bel 0546 55 44 44 of email info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!