Back to top
Tawk.to

Plantenbakken zorgen voor meer groen in Utrechts winkelcentrum

Home Projecten Plantenbakken zorgen voor meer groen in Utrechts winkelcentrum

In opdracht van het Ondernemersfonds Utrecht zijn er in winkelcentrum De Meern acht Falco plantenbakken gekocht en geplaatst.

De plantenbakken zorgen voor meer groen op straat. De plantenbakken komen uit de serie FalcoBloc en zijn voorzien van 10 cm hoge poten. Zo kunnen de bakken met bijvoorbeeld een heftruck eenvoudig verplaatst worden. 

De gebruikte materialen van de plantenbak zijn staal en FSC®-gecertificeerd hout. De stalen delen zijn gepoedercoat in een grijze kleur.

Op zoek naar straatmeubilair? Ons assortiment plantenbakken, afvalbakken en bank is erg groot! Vraag advies aan onze projectadviseurs, het is ook mogelijk om op maat een product te ontwikkelen. Door ons eigen ontwerpteam en moderne productiefaciliteiten zijn we eenvoudig in staat een product compleet naar wens van de klant te maken. Bekijk bijvoorbeeld de glinsterende plantenbakken die in de gemeente Tubbergen staan, de plantenbakken die gebruikt worden als afzetelement en de plantenbak en zitelement in 1.

Neem contact op voor de mogelijkheden op info@falco.nl of bel met 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!