Back to top
Tawk.to

Plantenbakken zorgen voor meer groen in Utrechts winkelcentrum

Home Projecten Plantenbakken zorgen voor meer groen in Utrechts winkelcentrum

In opdracht van het Ondernemersfonds Utrecht zijn er in winkelcentrum De Meern acht Falco plantenbakken gekocht en geplaatst.

De plantenbakken zorgen voor meer groen op straat. De plantenbakken komen uit de serie FalcoBloc en zijn voorzien van 10 cm hoge poten. Zo kunnen de bakken met bijvoorbeeld een heftruck eenvoudig verplaatst worden. 

De gebruikte materialen van de plantenbak zijn staal en FSC®-gecertificeerd hout. De stalen delen zijn gepoedercoat in een grijze kleur.

Op zoek naar straatmeubilair? Ons assortiment plantenbakken, afvalbakken en bank is erg groot! Vraag advies aan onze projectadviseurs, het is ook mogelijk om op maat een product te ontwikkelen. Door ons eigen ontwerpteam en moderne productiefaciliteiten zijn we eenvoudig in staat een product compleet naar wens van de klant te maken. Bekijk bijvoorbeeld de glinsterende plantenbakken die in de gemeente Tubbergen staan, de plantenbakken die gebruikt worden als afzetelement en de plantenbak en zitelement in 1.

Neem contact op voor de mogelijkheden op info@falco.nl of bel met 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!