Back to top
Tawk.to

Glinsterende plantenbakken in Tubbergen

Home Projecten Glinsterende plantenbakken in Tubbergen

In het centrum van Tubbergen zijn 8 prachtige, opvallende plantenbakken geplaatst. De plantenbakken zijn op maat gemaakt voor de Gemeente Tubbergen in opdracht van Ewilgro Hoveniers.

Eigen ontwerpafdeling 

Eerder al plaatste Tubbergen Bruist 6 grote boombanken met een doorsnee van 3 meter, voorzien van verlichting. De opdrachtgever had duidelijke wensen over de bloembakken die het centrum van Tubbergen moesten versterken en vergroenen. Aan de hand van deze ideeën maakte onze ontwerp afdeling onderstaande rendering, zodat duidelijk zichtbaar was hoe het eindresultaat eruit zou zien. 

 

Specificaties plantenbak

De plantenbak is afgeleid van plantenbak FalcoBloc. De bak is voorzien van 100 mm hoge poten en de bekleding is van FSC gecertificeerd hardhouten latten. De binnenbak is sendzimir verzinkt en gepoedercoat in antracietgrijs. De klant heeft de glazen kubussen geleverd en deze zijn in onze fabriek in Vriezenveen gemonteerd.

Advies

Wilt u voor uw gemeente, park of buitenterrein ook een speciaal product op het gebied van straatmeubilair? Onze projectadviseurs en ontwerpers denken graag met u mee! U kunt Falco bereiken op 0546 55 44 44 of mailen naar info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!