Back to top
Tawk.to

Picknicksets met anti graffiti coating op terrein Technische Universiteit Delft

Home Projecten Picknicksets met anti graffiti coating op terrein Technische Universiteit Delft

De TU Delft vindt een campus waar je prettig kunt studeren, werken, onderzoeken en verblijven erg belangrijk. In het kader van de herinrichting van het Stevingebied zijn er maar liefst 35 picknicksets FalcoBloc geplaatst. Het straatmeubilair is voorzien van een anti graffiti coating. Deze coating kan helaas niet voorkomen dat er graffiti gespoten wordt op de buitenbanken, maar de coating zorgt er wel voor dat de verf zich niet goed hecht en daardoor is het makkelijk schoon te maken. Zo kan het straatmeubilair jaren mee; wel zo duurzaam!

Picknickset FalcoBloc

De serie FalcoBloc komt uit eigen huis, zelf ontworpen en geproduceerd. Van deze serie straatmeubilair zijn  banken, een hocker, tafel en een picknickset. 

In deze picknicktafel is alleen maar FSC®-gecertificeerd hout gebruikt. Voor de tafel zijn vijf houten delen gebruikt en per zitgedeelte twee houten delen. 

Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar voor de FalcoBloc picknicktafels; met strip of als vrijstaande opstelling. Op het buitenterrein van de TU zijn de picknicktafels voorzien van een strip voor montage op beton.

Falco producten voor schoolpleinen

Ons assortiment bestaat uit veel producten waarmee een (school)plein ingericht kan worden, zoals tafels, afvalbakken, fietsenrekken, bergingen en fietsoverkappingen. Onze producten zijn zowel te vinden op lagere scholen als op midelbare scholen, hogescholen en universiteiten.

Ons Pinterest bord Schoolterrein inrichten wordt door veel mensen bekeken om inspiratie op te doen voor de inrichting van een schoolterrein met buitenbanken, afvalbakken,  fietsoverkappingen, fietsenrekken en nog veel meer straatmeubilair. 

Advies over de inrichting van uw schoolplein? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs en vertellen over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van projecten die we uitvoeren voor scholen? Schrijf u hier in voor onze e-news en ontvang een reep Falco Tony's Chocolonely reep! 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!