Back to top
Tawk.to

Overkapping voor kinderwagens geplaatst bij Duits kinderdagverblijf

Home Projecten Overkapping voor kinderwagens geplaatst bij Duits kinderdagverblijf

Bij een kinderdagverblijf in Essen, Duitsland zijn twee FalcoRoller overkappingen geplaatst. De FalcoRoller is perfect om kinderwagens of buggy’s droog onder te stallen.

Transparante overkapping

Het dak en de zijwanden van de FalcoRoller bestaat uit glashelder polycarbonaat met een dikte van 4 mm. Dit materiaal is transparant waardoor er goed zicht op de te parkeren goederen is. De FalcoRoller in Essen is voorzien van een optionele aanbindbuis. Aan deze buis kunnen buggy’s worden vastgezet voor een goede beveiliging.

Toepassingen

Bij dit kinderdagverblijf worden de FalcoRoller gebruikt om kinderwagens en/ of buggy’s te parkeren. De FalcoRoller is ook geschikt voor  rolstoelen of rollators. Tevens is deze overkapping goed te gebruiken in de recreatie branche voor  te verhuren materialen.

Falco internationaal

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen.

Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 13 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf.

Advies

Benieuwd welke overkapping geschikt is voor uw materialen of te parkeren vervoersmiddelen? Onze projectadviseurs staan voor u klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren (0546 55 44 44).

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!