Back to top
Tawk.to

Overkapping voor kinderwagens geplaatst bij Duits kinderdagverblijf

Home Projecten Overkapping voor kinderwagens geplaatst bij Duits kinderdagverblijf

Bij een kinderdagverblijf in Essen, Duitsland zijn twee FalcoRoller overkappingen geplaatst. De FalcoRoller is perfect om kinderwagens of buggy’s droog onder te stallen.

Transparante overkapping

Het dak en de zijwanden van de FalcoRoller bestaat uit glashelder polycarbonaat met een dikte van 4 mm. Dit materiaal is transparant waardoor er goed zicht op de te parkeren goederen is. De FalcoRoller in Essen is voorzien van een optionele aanbindbuis. Aan deze buis kunnen buggy’s worden vastgezet voor een goede beveiliging.

Toepassingen

Bij dit kinderdagverblijf worden de FalcoRoller gebruikt om kinderwagens en/ of buggy’s te parkeren. De FalcoRoller is ook geschikt voor  rolstoelen of rollators. Tevens is deze overkapping goed te gebruiken in de recreatie branche voor  te verhuren materialen.

Falco internationaal

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen.

Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 13 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf.

Advies

Benieuwd welke overkapping geschikt is voor uw materialen of te parkeren vervoersmiddelen? Onze projectadviseurs staan voor u klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren (0546 55 44 44).

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!