Back to top
Tawk.to

Overkapping op maat met gedeeltelijk dichte zijwand voor Zeister Vrije School

Home Projecten Overkapping op maat met gedeeltelijk dichte zijwand voor Zeister Vrije School

De Zeister Vrije School heeft voor de uitbreiding van de fietsenstalling wederom gekozen voor een Falco fietsoverkapping. Deze overkapping is op maat gemaakt en aan de zijkant voor de helft open.

FalcoLok fietsoverkapping

De FalcoLok overkappingen is 1 van onze populairste overkappingen. De afmetingen zijn 400 x 250 cm. Het bijzondere aan deze overkapping is dat 1 zijwand geheel dicht is en de andere zijwand is voor een deel dicht. Hier is voor gekozen om vanaf het schoolplein sociale controle te houden en om lichtinval te realiseren. Door onze eigen ontwerpafdeling en moderne productie faciliteiten is het relatief eenvoudig om aanpassingen te doen op standaard producten of om een totaal nieuw product te ontwerpen.

EN-1090

Al onze overkappingen voldoen aan de verplichte norm EN-1090. EN-1090 waarborgt veiligheid, belasting en kwaliteit van de staalsoort.

Overkapping als buitenlokaal

Eerder is er op het buitenterrein van de Zeister Vrije School een Falco overkapping geplaatst die dienst doet als buitenlokaal.

In gesprek met 1 van onze projectadviseurs? Zij voorzien u graag van advies, op locatie is mogelijk. Neem contact op via info@falco.nl of bel naar (0546) 55 44 44. Op onze Pinterest pagina zijn op het bord “Schoolterrein inrichten” projecten te zien die we voor verschillende scholen hebben uitgevoerd.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!