Back to top
Tawk.to

Overkapping met groendak in de U.K.

Home Projecten Overkapping met groendak in de U.K.

Onze collega’s in de U.K van dochterbedrijf Falco U.K hebben een op maat gemaakte FalcoLok geplaatst. Deze overkapping is bekleed met FSC gecertificeerde hardhouten latten, 5 dubbele deuren, 4 tussenwanden en afvoerpijpen. Het dak is bekleed met sedum. Om zeker te weten dat het dak het gewicht van het sedum aan kan, zijn er statische berekeningen gemaakt.

Deze overkapping wordt gebruikt als berging voor afvalbakken. De berging is geplaatst op Linden Farm, een boerderij waar 10 jongeren met autisme begeleid wonen.  De klant is Surrey County Council en aannemer Beard Construction heeft het project uitgevoerd.

Groen dak

Een groen dak op een overkapping heeft veel voordelen, lees er hier meer over. In Nederland hebben we ook al meerdere overkappingen geleverd met sedum. Op Pinterest staan al deze projecten bij elkaar op het bord Groendak.

Op maat

Wilt u ook een overkapping die niet in ons standaard assortiment zit, dan denkt onze projectadviseur samen met onze ontwerp- en productie afdeling graag met u mee!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!