Back to top
Tawk.to

Open fietsoverkapping bij Twente Zorgcentra, Enschede

Home Projecten Open fietsoverkapping bij Twente Zorgcentra, Enschede

Een stabiele, sterke, open fietsenstalling; dat was de wens van ’t Bouwhuis in Enschede. ‘t Bouwhuis is onderdeel van De Twentse Zorgcentra, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Op de foto het resultaat: een FalcoZan overkapping met houten wanden. Alle staaldelen van de overkapping zijn in kleur gepoedercoat.

Sterke constructie

Falco gebruikt alleen hoogwaardige materialen voor zijn fietsenoverkappingen, wat zorgt voor een hoge stabiliteit en weersbestendigheid. De FalcoZan serie valt verder op door de vele mogelijkheden voor wandbekleding. Bij ‘t Bouwhuis is gekozen voor FSC® gecertificeerd hardhouten belatting, maar geperforeerde plaat, damwandplaten, traliehekwerk, Trespa is ook mogelijk. Vraag onze productadviseurs naar de verschillende opties voor uw project! De staalconstructie is gepoedercoat in RAL 7024, kleur graphitgrijs

De overkapping is geproduceerd in Vriezenveen, met in achtneming van ISO9001 en ISO14001. Tevens is Falco in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee voldoet de overkapping aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993.

Plaats voor 20 fietsen

Een standaard FalcoZan overkapping biedt per vak/compartiment plek aan 10 fietsen. Bij ’t Bouwhuis is één beginvak plus één aanbouwvak geplaats: Met een lengte van ca. 700 cm betekent dat plek voor zeker 20 fietsen! De vrije hoogte is 210 cm, de totale hoogte 225 cm. Naast de hier geplaatste enkelzijdige versie is er ook een dubbelzijdige overkapping beschikbaar: de FalcoZan-360. Natuurlijk met dezelfde ontwerpopties als de eenzijdige versie.

Wilt u meer weten over Falco fietsenstallingen?

Met onze eigen ontwikkelings- en productieafdeling bij Falco bieden we flexibiliteit in formaat en ontwerp. Dit stelt ons in staat om individueel te reageren op de wensen en behoeften van onze klanten. Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws over Falco, onze nieuwe producten en projecten. Mocht u nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers adviseren u graag. Dat kan via:

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!