Back to top
Tawk.to

Open fietsoverkapping bij Twente Zorgcentra, Enschede

Home Projecten Open fietsoverkapping bij Twente Zorgcentra, Enschede

Een stabiele, sterke, open fietsenstalling; dat was de wens van ’t Bouwhuis in Enschede. ‘t Bouwhuis is onderdeel van De Twentse Zorgcentra, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Op de foto het resultaat: een FalcoZan overkapping met houten wanden. Alle staaldelen van de overkapping zijn in kleur gepoedercoat.

Sterke constructie

Falco gebruikt alleen hoogwaardige materialen voor zijn fietsenoverkappingen, wat zorgt voor een hoge stabiliteit en weersbestendigheid. De FalcoZan serie valt verder op door de vele mogelijkheden voor wandbekleding. Bij ‘t Bouwhuis is gekozen voor FSC® gecertificeerd hardhouten belatting, maar geperforeerde plaat, damwandplaten, traliehekwerk, Trespa is ook mogelijk. Vraag onze productadviseurs naar de verschillende opties voor uw project! De staalconstructie is gepoedercoat in RAL 7024, kleur graphitgrijs

De overkapping is geproduceerd in Vriezenveen, met in achtneming van ISO9001 en ISO14001. Tevens is Falco in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee voldoet de overkapping aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993.

Plaats voor 20 fietsen

Een standaard FalcoZan overkapping biedt per vak/compartiment plek aan 10 fietsen. Bij ’t Bouwhuis is één beginvak plus één aanbouwvak geplaats: Met een lengte van ca. 700 cm betekent dat plek voor zeker 20 fietsen! De vrije hoogte is 210 cm, de totale hoogte 225 cm. Naast de hier geplaatste enkelzijdige versie is er ook een dubbelzijdige overkapping beschikbaar: de FalcoZan-360. Natuurlijk met dezelfde ontwerpopties als de eenzijdige versie.

Wilt u meer weten over Falco fietsenstallingen?

Met onze eigen ontwikkelings- en productieafdeling bij Falco bieden we flexibiliteit in formaat en ontwerp. Dit stelt ons in staat om individueel te reageren op de wensen en behoeften van onze klanten. Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws over Falco, onze nieuwe producten en projecten. Mocht u nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers adviseren u graag. Dat kan via:

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!