Back to top
Tawk.to

Op maat gemaakt straatmeubilair voor Stanislas College

Home Projecten Op maat gemaakt straatmeubilair voor Stanislas College

Op het schoolplein van het Stanislas College in Delft zijn een aantal zitbanken en picknicksets geplaatst. Al het straatmeubilair is op maat ontworpen door onze eigen designers en geproduceerd en gepoedercoat in onze fabriek met eigentijdse machines. Falco monteurs hebben het buitenmeubilair geplaatst op het schoolplein.

FalcoLinea serie op maat gemaakt

De FalcoLinea serie is tot stand gekomen in samenwerking met ipv Delft. De producten uit deze serie zoals o.a. stoelen, buitenbanken, sofa’s, tribunebanken vallen allemaal op door de unieke vormgeving; de producten lijken uit de grond te komen.

De zitbank FalcoLinea XXL is vier delig en bestaat uit verschillende niveaus. De totale lengte van de bank is 6 meter. De staaldelen zijn gepoedercoat in een grijze kleur en aan de kopse kanten is de naam van de school Stanislas zichtbaar. De letters zijn met een plasmasnijder in onze fabriek uitgesneden uit de grijze staalplaat en door een oranje contraplaat ( kleur van de huisstijl) opvallend zichtbaar.

Daarnaast zijn er twee FalcoLinea zitbanken zonder rug en twee FalcoLinea niveau banken geplaatst tegen een muur. Ook bij deze banken is de staalconstructie gepoedercoat in een grijze kleur.

Tot slot zijn er twee FalcoLinea picknick sets geplaatst op het schoolterrein, eveneens met grijs gepoedercoate staalconstructie.

Materiaal

Al het hout dat gebruikt is voor het FalcoLinea straatmeubilair is FSC® gecertificeerd. Falco draagt het FSC® keurmerk een warm hart toe en we verkopen uitsluitend FSC® gecertificeerd hout. Falco is gecertificeerd onder nummer CU-COC-008530. Ons FSC®-licentienummer is FSC-C016221.

Schoolplein inrichten

Wilt u ook een inrichting voor uw schoolplein? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend advies, ook mogelijk op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar info@falco.nl.

U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!