Back to top
Tawk.to

Op maat gemaakt straatmeubilair voor Stanislas College

Home Projecten Op maat gemaakt straatmeubilair voor Stanislas College

Op het schoolplein van het Stanislas College in Delft zijn een aantal zitbanken en picknicksets geplaatst. Al het straatmeubilair is op maat ontworpen door onze eigen designers en geproduceerd en gepoedercoat in onze fabriek met eigentijdse machines. Falco monteurs hebben het buitenmeubilair geplaatst op het schoolplein.

FalcoLinea serie op maat gemaakt

De FalcoLinea serie is tot stand gekomen in samenwerking met ipv Delft. De producten uit deze serie zoals o.a. stoelen, buitenbanken, sofa’s, tribunebanken vallen allemaal op door de unieke vormgeving; de producten lijken uit de grond te komen.

De zitbank FalcoLinea XXL is vier delig en bestaat uit verschillende niveaus. De totale lengte van de bank is 6 meter. De staaldelen zijn gepoedercoat in een grijze kleur en aan de kopse kanten is de naam van de school Stanislas zichtbaar. De letters zijn met een plasmasnijder in onze fabriek uitgesneden uit de grijze staalplaat en door een oranje contraplaat ( kleur van de huisstijl) opvallend zichtbaar.

Daarnaast zijn er twee FalcoLinea zitbanken zonder rug en twee FalcoLinea niveau banken geplaatst tegen een muur. Ook bij deze banken is de staalconstructie gepoedercoat in een grijze kleur.

Tot slot zijn er twee FalcoLinea picknick sets geplaatst op het schoolterrein, eveneens met grijs gepoedercoate staalconstructie.

Materiaal

Al het hout dat gebruikt is voor het FalcoLinea straatmeubilair is FSC® gecertificeerd. Falco draagt het FSC® keurmerk een warm hart toe en we verkopen uitsluitend FSC® gecertificeerd hout. Falco is gecertificeerd onder nummer CU-COC-008530. Ons FSC®-licentienummer is FSC-C016221.

Schoolplein inrichten

Wilt u ook een inrichting voor uw schoolplein? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend advies, ook mogelijk op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar info@falco.nl.

U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!