Back to top
Tawk.to

Kleurrijke aanwinst voor het schoolplein

Home Projecten Kleurrijke aanwinst voor het schoolplein

Het schoolplein van basisschool de Triangel is opgefleurd met twee FalcoBox bergingen. Deze berging is uitermate geschikt om allerlei goederen/ speelgoed in op te slaan.

Uitvoering

Meestal wordt FalcoBox uitgevoerd met een hardhouten belatting, maar de Triangel heeft gekozen voor een Trespa Meteon bekleding.  De roze kleur valt mooi op en past perfect bij een deel van het schoolgebouw; echte blikvangers wat betreft schoolpleininrichting!

Op basisschool de Groene Alm staat een FalcoBox met geverfde hardhouten latten; er is van alles mogelijk op het gebied van de wandbekleding!

Specificaties

De bergingsruimte van FalcoBox wordt optimaal benut door de dubbele deuren en het dak dat makkelijk te openen is. Het scharnierend dak is gemaakt van sendzimir verzinkte plaat en is te openen door het handvat dat aan de voorkant is bevestigd. Het dak heeft een gasdrukveer waardoor het dak eenvoudig te openen is en ook in stilstand open blijft. Een unieke oplossing voor het stallen van goederen.

De FalcoBox berging is verkrijgbaar in verschillende formaten; met 1 vak, 2 vakken of 3 vakken.  De school in Amstelveen heeft gekozen voor 1 vak.

Afwerking

Onze monteurs die de FalcoBox bergingen hebben geplaatst op het schoolplein hebben op verzoek van de klant de onderzijden van de bergingen dicht gemaakt met perfoplaten.

Advies voor uw schoolplein inrichting?

Neem dan contact op met Falco voor advies; een vrijblijvende afspraak op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Onze projectadviseurs adviseren u graag voor een mooiere buitenwereld. Bel 0546 55 44 of e-mail naar info@falco.nl. U kunt ook ons bord “ schoolterrein inrichten” bekijken op Pinterest voor inspiratie.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!