Back to top
Tawk.to

Klant in beeld: Wensink

Home Projecten Klant in beeld: Wensink

Met meer dan 50 vestigingen in Noordoost Nederland is Wensink een belangrijke dealer voor de automerken Mercedes-Benz, Ford en smart.

Al jaren is Falco de vaste leverancier van Wensink indien men een overkapping nodig heeft voor 1 van de vestigingen. De overkappingen van Falco worden voornamelijk gebruikt als bergingsruimte voor containers of als fietsenstalling. Per vestiging wordt samen met de Falco projectadviseur bekeken welke overkapping het meest geschikt is.

Eric Wilbers, Technisch Directeur bij Wensink, geeft aan dat Falco goed past bij Wensink. " Falco is net als Wensink een no nonsens bedrijf. Het contact met de vaste contactpersonen loopt goed,  er zijn weinig woorden nodig."

De weergegeven foto's zijn gemaakt bij Wensink vestigingen in Zwolle, Arnhem, Drachten, Hoogeveen en Deventer. Onder projectbeschrijvingen hebben we eerder de overkapping op maat beschreven die Falco voor Wensink Deventer ontwikkelde, produceerde en plaatste.

Voor Wensink Drachten plaatsten we een nieuwe overkapping vast aan een bestaande overkapping; een kostenefficiente en duurzame oplossing!

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!