Back to top
Tawk.to

Groen gepoedercoate FalcoSwing banken in groene omgeving

Home Projecten Groen gepoedercoate FalcoSwing banken in groene omgeving

Aan de rand van het Bos van Wijckersloot in Oegstgeest is het Van Teylingen College, locatie Duinzigt, gevestigd. In deze groene omgeving prijken groen gepoedercoate FalcoSwing buitenbanken rond het schoolplein.

FalcoSwing straatmeubilair

Het Teylingen College Duinzigt heeft gekozen voor FalcoSwing banken. Deze buitenbank bestaat uit de materialen staal en FSC® gecertificeerd hardhout. Het staal is gepoedercoat in RAL 6025, kleur varengroen. Op en rond het schoolplein zijn vier zitbanken met rugleuning en zes zitbanken zonder rug geplaatst. De banken zijn gefundeerd met betonvoeten van 30x30x30 cm, formaat stoeptegel.

FalcoSwing serie

De FalcoSwing is een modulair systeem. Dat betekent dat er veel verschillende opstellingen zijn te maken. Met of zonder rugleuning in het vierkant, een zeshoekige opstelling met ‘losse’ tafel, als bartafel met zes zitjes etc.etc. De kenmerkende halfronde steunen zijn een terugkerend element in deze straatmeubilair serie.

Bezig met de inrichting van een schoolplein?

Falco straatmeubilair (bestaande uit o.a. banken, afvalbakken en picknicksets) worden veel geplaatst op verschillende buitenterreinen in opdracht van bijvoorbeeld gemeentes, aannemers, scholen en bedrijven. Wilt u advies over de inrichting van uw terrein? Neem contact op met ons voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl. Op Pinterest kunt u ons bord “Schoolplein inrichten” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!