Back to top
Tawk.to

Groen gepoedercoate FalcoSwing banken in groene omgeving

Home Projecten Groen gepoedercoate FalcoSwing banken in groene omgeving

Aan de rand van het Bos van Wijckersloot in Oegstgeest is het Van Teylingen College, locatie Duinzigt, gevestigd. In deze groene omgeving prijken groen gepoedercoate FalcoSwing buitenbanken rond het schoolplein.

FalcoSwing straatmeubilair

Het Teylingen College Duinzigt heeft gekozen voor FalcoSwing banken. Deze buitenbank bestaat uit de materialen staal en FSC® gecertificeerd hardhout. Het staal is gepoedercoat in RAL 6025, kleur varengroen. Op en rond het schoolplein zijn vier zitbanken met rugleuning en zes zitbanken zonder rug geplaatst. De banken zijn gefundeerd met betonvoeten van 30x30x30 cm, formaat stoeptegel.

FalcoSwing serie

De FalcoSwing is een modulair systeem. Dat betekent dat er veel verschillende opstellingen zijn te maken. Met of zonder rugleuning in het vierkant, een zeshoekige opstelling met ‘losse’ tafel, als bartafel met zes zitjes etc.etc. De kenmerkende halfronde steunen zijn een terugkerend element in deze straatmeubilair serie.

Bezig met de inrichting van een schoolplein?

Falco straatmeubilair (bestaande uit o.a. banken, afvalbakken en picknicksets) worden veel geplaatst op verschillende buitenterreinen in opdracht van bijvoorbeeld gemeentes, aannemers, scholen en bedrijven. Wilt u advies over de inrichting van uw terrein? Neem contact op met ons voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl. Op Pinterest kunt u ons bord “Schoolplein inrichten” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!