Back to top
Tawk.to

Game, set, match voor Falco!

Home Projecten Game, set, match voor Falco!

De tennissers die bij  Animo Tennisclub een balletje slaan, kunnen tussendoor even uitrusten op FalcoSwing banken. In totaal zijn er 10 zitbanken met rugleuning geplaatst langs de gravelbanen.

FalcoSwing

De FalcoSwing is een duurzame bank, bestand tegen alle weersinvloeden. De bank bestaat uit stalen banksteunen en de zitting is gemaakt van 3 FSC® gecertificeerd hardhouten delen. De staalconstructie van de bank is indien gewenst te poedercoaten in een gewenste RAL kleur.

Sportclub

Falco levert haar producten regelmatig aan sportclubs, in Leiden staan bij diverse clubs bijvoorbeeld fietsenrekken en ook in Almelo kan men voor sportcomplex IISpa fietsen parkeren in Falco fietsparkeervoorzieningen.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!