Back to top
Tawk.to

Game, set, match voor Falco!

Home Projecten Game, set, match voor Falco!

De tennissers die bij  Animo Tennisclub een balletje slaan, kunnen tussendoor even uitrusten op FalcoSwing banken. In totaal zijn er 10 zitbanken met rugleuning geplaatst langs de gravelbanen.

FalcoSwing

De FalcoSwing is een duurzame bank, bestand tegen alle weersinvloeden. De bank bestaat uit stalen banksteunen en de zitting is gemaakt van 3 FSC® gecertificeerd hardhouten delen. De staalconstructie van de bank is indien gewenst te poedercoaten in een gewenste RAL kleur.

Sportclub

Falco levert haar producten regelmatig aan sportclubs, in Leiden staan bij diverse clubs bijvoorbeeld fietsenrekken en ook in Almelo kan men voor sportcomplex IISpa fietsen parkeren in Falco fietsparkeervoorzieningen.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!