Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren op een bedrijventerrein

Home Projecten Fietsparkeren op een bedrijventerrein

Janssen Biologiscs, gevestigd in het Leiden Bio Science Park heeft een aantal fietsparkeersystemen besteld bij Falco, via Sodexo Nederland. Sodexo biedt haar klanten een volledig dienstenaanbod, zowel in food als facilitair management.

Fietsenrekken

Op het terrein van Jamssen Biologiscs zijn 7 dubbelzijdige fietsenrekken Ideaal 2.0 met 8 plaatsen en 14 dubbelzijdige fietsenrekken Ideaal 2.0 met 6 plaatsen geplaatst.

Voor buitenmodel fietsen, zoals kratfietsen, is het fietsenrek FalcoCrate geplaatst. Dit fietsenrek is enkelzijdig en biedt plaatst aan 4 fietsen. Er zijn twee fietsenrekken FalcoCrate geplaatst, speciaal gepoedercoat in een rode kleur.

Speciale hekjes

Om het fietsparkeerterrein goed af te bakenen, zijn er 8 stalen geleide hekjes geplaatst voorzien van ingelaste strip met tekststrook “ geen fietsen aan deze zijde van het hek”. Deze geleidehekken zijn gepoedercoat in een grijze kleur. De geleide hekken worden ook regelmatig gebruikt als fietsaanleunbeugels.

Eigen productie

Falco heeft op haar hoofdvestiging in Vriezenveen beschikking over een eigen ontwerpafdeling, productie afdeling en sinds kort worden producten ook in huis gepoedercoat. Dit alles maakt het relatief eenvoudig om producten op maat voor onze klanten te ontwikkelen en produceren.

Inrichten bedrijventerrein bedrijvenpark Novio Tech

Falco richt regelmatig bedrijventerreinen in zoals  hierboven omschreven in het Bio Science Park. Bedrijvenpark Novio Tech is ook ingericht met Falco Straatmeubilair.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!