Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren op een bedrijventerrein

Home Projecten Fietsparkeren op een bedrijventerrein

Janssen Biologiscs, gevestigd in het Leiden Bio Science Park heeft een aantal fietsparkeersystemen besteld bij Falco, via Sodexo Nederland. Sodexo biedt haar klanten een volledig dienstenaanbod, zowel in food als facilitair management.

Fietsenrekken

Op het terrein van Jamssen Biologiscs zijn 7 dubbelzijdige fietsenrekken Ideaal 2.0 met 8 plaatsen en 14 dubbelzijdige fietsenrekken Ideaal 2.0 met 6 plaatsen geplaatst.

Voor buitenmodel fietsen, zoals kratfietsen, is het fietsenrek FalcoCrate geplaatst. Dit fietsenrek is enkelzijdig en biedt plaatst aan 4 fietsen. Er zijn twee fietsenrekken FalcoCrate geplaatst, speciaal gepoedercoat in een rode kleur.

Speciale hekjes

Om het fietsparkeerterrein goed af te bakenen, zijn er 8 stalen geleide hekjes geplaatst voorzien van ingelaste strip met tekststrook “ geen fietsen aan deze zijde van het hek”. Deze geleidehekken zijn gepoedercoat in een grijze kleur. De geleide hekken worden ook regelmatig gebruikt als fietsaanleunbeugels.

Eigen productie

Falco heeft op haar hoofdvestiging in Vriezenveen beschikking over een eigen ontwerpafdeling, productie afdeling en sinds kort worden producten ook in huis gepoedercoat. Dit alles maakt het relatief eenvoudig om producten op maat voor onze klanten te ontwikkelen en produceren.

Inrichten bedrijventerrein bedrijvenpark Novio Tech

Falco richt regelmatig bedrijventerreinen in zoals  hierboven omschreven in het Bio Science Park. Bedrijvenpark Novio Tech is ook ingericht met Falco Straatmeubilair.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!