Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren op Deens station

Home Projecten Fietsparkeren op Deens station

Op het Deense Odder station staat een mooie dubbelzijdige FalcoGamma overkapping met daaronder etage fietsenrekken waarin 40 fietsen droog geparkeerd kunnen worden.

Compact fietsparkeren

Voor dit project is gekozen voor een FalcoGamma dubbelzijdige fietsoverkappingDe FalcoGamma-overkapping is een hedendaagse en elegante toevoeging aan het stationsgebied, die tevens naadloos aansluit bij de bestaande oudere architectuur ter plaatse. Met deze nieuwe  fietsenstalling hebben we gezorgd voor een optimale bescherming van fietsen tegen alle weersomstandigheden en diefstal. Met de ingebouwde goot en regenwaterafvoer hebben we ervoor gezorgd dat regenwater goed wordt afgevoerd. Al het staal is uiteraard thermisch verzinkt 

Met ons etagerek FalcoLevel Premium+ zijn 40 fietsparkeerplaatsen gecreëerd. Deze parkeerplaatsen zijn niet alleen functioneel, maar ook praktisch en ruimtebesparend. Met de volledig uitschuifbare rail en gasveren is het gemakkelijk om de fiets te parkeren en mee te nemen, wat tijd en moeite bespaart zodat fietsers hun tweewielers veilig kunnen achterlaten en zorgeloos de trein kunnen nemen.

Falco internationaal

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen.

Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 13 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf. 

Klik hier voor het complete overzicht.

Advies bij fietsparkeren

Uw bezoekers of werknemers ook goede gelgenheid geven om fietsen veilig en droog te parkeren? Onze projectadviseurs denken graag mee welke overkapping en wel fietsenrek geschikt is voor uw locatie. Doordat wij alles in eigen beheer doen ( ontwerp, productie) is het ook mogelijk om op maat iets te realiseren. 

Neem contact op onze verkoop afdeling via info@falco.nl of (0546) 55 44 44.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!