Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren op Deens station

Home Projecten Fietsparkeren op Deens station

Op het Deense Odder station staat een mooie dubbelzijdige FalcoGamma overkapping met daaronder etage fietsenrekken waarin 40 fietsen droog geparkeerd kunnen worden.

Compact fietsparkeren

Voor dit project is gekozen voor een FalcoGamma dubbelzijdige fietsoverkappingDe FalcoGamma-overkapping is een hedendaagse en elegante toevoeging aan het stationsgebied, die tevens naadloos aansluit bij de bestaande oudere architectuur ter plaatse. Met deze nieuwe  fietsenstalling hebben we gezorgd voor een optimale bescherming van fietsen tegen alle weersomstandigheden en diefstal. Met de ingebouwde goot en regenwaterafvoer hebben we ervoor gezorgd dat regenwater goed wordt afgevoerd. Al het staal is uiteraard thermisch verzinkt 

Met ons etagerek FalcoLevel Premium+ zijn 40 fietsparkeerplaatsen gecreëerd. Deze parkeerplaatsen zijn niet alleen functioneel, maar ook praktisch en ruimtebesparend. Met de volledig uitschuifbare rail en gasveren is het gemakkelijk om de fiets te parkeren en mee te nemen, wat tijd en moeite bespaart zodat fietsers hun tweewielers veilig kunnen achterlaten en zorgeloos de trein kunnen nemen.

Falco internationaal

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen.

Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 13 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf. 

Klik hier voor het complete overzicht.

Advies bij fietsparkeren

Uw bezoekers of werknemers ook goede gelgenheid geven om fietsen veilig en droog te parkeren? Onze projectadviseurs denken graag mee welke overkapping en wel fietsenrek geschikt is voor uw locatie. Doordat wij alles in eigen beheer doen ( ontwerp, productie) is het ook mogelijk om op maat iets te realiseren. 

Neem contact op onze verkoop afdeling via info@falco.nl of (0546) 55 44 44.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!