Back to top
Tawk.to

Overkapping met groendak en aanleunbeugel met oplaadpunt voor bedrijf

Home Projecten Overkapping met groendak en aanleunbeugel met oplaadpunt voor bedrijf

Bij het bedrijf State of Football, gevestigd in Deventer, is op het buitenterrein een fietsoverkapping met groendak geplaatst en een fietsaanleunbeugel met twee oplaadpunten.

Fietsoverkapping

Om de fietsen van medewerkers te parkeren is gekozen voor de populaire fietsoverkapping FalcoLok 300.Deze fietsenberging kan bekleed worden met vele wandbekledingen. De overkapping op het buitenterrein van State of Football staat tegen een pand aan waardoor er maar drie zijdes van de overkapping bekleed hoeven te worden. Er is een combinatie gemaakt van FSC® gecertificeerd hardhouten open latten en veiligheidsglas in kliklijsten. De overkapping is voorzien van een deur zodat de fietsen veilig geparkeerd kunnen worden. Het dak bestaat uit stalen aluzinc profielplaten. De constructie en de dakframes zijn in grafietzwart gepoedercoat. 

Extra voorzieningen overkapping

 Deze fietsoverkapping is uitgevoerd met wat extra's, zoals LED verlichting en een bewegingsmelder. Tevens is het dak geschikt gemaakt voor plaatsing van een groendak en hebben we de dakvegetatie ( sedum) verzorgd.Een groendak is niet alleen mooi om te zien, het heeft ook nog andere voordelen. Zo isoleert een groendak warmte en geluid, neemt fijnstof op en vermindert  de waterafvoer naar het riool en zorgt voor compensatie van CO2 uitstoot. Een groendak gaat ook nog eens langer mee dan gebruikelijke dakbekleding.

FalcoForce Fietsaanleunbeugel met oplaadpunten

De FalcoForce fietsaanleunbeugel is een modern fietsnietje met een speels uiterlijk door de knik in het ontwerp van de fietsbeugel. Door de populariteit van e-bikes en speedpedelecs neemt de vraag naar fietsparkeervoorzieningen met oplaadpunten toe. Deze variant fietsaanleunbeugel is daarom voorzien van twee laadpunten.

Alles in eigen huis

Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofd-vestiging in Vriezenveen is het relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Leg uw idee voor en wij adviseren of het project haalbaar is (info@falco.nl), geschikt is voor de betreffende buitenruimte en of het budget passend is. 

 

 

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!