Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren bij nieuw appartementencomplex The College

Home Projecten Fietsparkeren bij nieuw appartementencomplex The College

In Hoofddorp Zuid is een prachtig appartementencomplex ontwikkeld met 57 huurappartementen gebouwd in de Engelse Tudorstijl. Bewoners kunnen hun fietsen in de ruime fietsoverkapping parkeren, tegen de fietsaanleunbeugels aan.

Tevreden opdrachtgever Hoekstra Makelaardij & Vastgoed Beheer stuurde ons de mooie foto's van het eindresultaat.

FalcoLok fietsoverkapping

Er is gekozen voor onze populaire fietsenberging  FalcoLok 500. De overkappinng in Hoofddorp bestaat uit een beginvak en twee aanbouwvakken. In totaal heeft deze overkapping een breedte van 15 meter. De berging is bekleed met FSC®-gecertificeerd open latwerk, met uitzondering van 3 openingen waardoor bewoners de overkapping kunnen betreden. 


Fietsaanleunbeugels

In de overkapping staan 4 FalcoLean fietsaanleunbeugels, ook wel genoemd fietsnietjes.

Een budgetvriendelijke manier van fietsparkeren!

Advies

Wat betreft advies voor fietsparkeren zijn onze projectadviseurs altijd bereid om op locatie langs te komen en advies te geven.
In onze hoofdvestiging in Vriezenveen hebben we de beschikking over een eigen ontwerp afdeling en een modern machinepark. Producten ontwerpen en produceren we zelf. Door onze eigen ontwerp afdeling is het relatief eenvoudig om bestaande producten aan te passen naar wens van de klant. Maak een afspraak via info@falco.nl of bel naar 0546 55 44 44.

Ook tevreden met het geleverde Falco product? We ontvangen graag uw foto's en sturen u dan als dank een heerlijke Falco Tony Chocolonely reep op!

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!