Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren bij nieuw appartementencomplex The College

Home Projecten Fietsparkeren bij nieuw appartementencomplex The College

In Hoofddorp Zuid is een prachtig appartementencomplex ontwikkeld met 57 huurappartementen gebouwd in de Engelse Tudorstijl. Bewoners kunnen hun fietsen in de ruime fietsoverkapping parkeren, tegen de fietsaanleunbeugels aan.

Tevreden opdrachtgever Hoekstra Makelaardij & Vastgoed Beheer stuurde ons de mooie foto's van het eindresultaat.

FalcoLok fietsoverkapping

Er is gekozen voor onze populaire fietsenberging  FalcoLok 500. De overkappinng in Hoofddorp bestaat uit een beginvak en twee aanbouwvakken. In totaal heeft deze overkapping een breedte van 15 meter. De berging is bekleed met FSC®-gecertificeerd open latwerk, met uitzondering van 3 openingen waardoor bewoners de overkapping kunnen betreden. 


Fietsaanleunbeugels

In de overkapping staan 4 FalcoLean fietsaanleunbeugels, ook wel genoemd fietsnietjes.

Een budgetvriendelijke manier van fietsparkeren!

Advies

Wat betreft advies voor fietsparkeren zijn onze projectadviseurs altijd bereid om op locatie langs te komen en advies te geven.
In onze hoofdvestiging in Vriezenveen hebben we de beschikking over een eigen ontwerp afdeling en een modern machinepark. Producten ontwerpen en produceren we zelf. Door onze eigen ontwerp afdeling is het relatief eenvoudig om bestaande producten aan te passen naar wens van de klant. Maak een afspraak via info@falco.nl of bel naar 0546 55 44 44.

Ook tevreden met het geleverde Falco product? We ontvangen graag uw foto's en sturen u dan als dank een heerlijke Falco Tony Chocolonely reep op!

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!