Back to top
Tawk.to

Fietsoverkappingen voor Schiphol

Home Projecten Fietsoverkappingen voor Schiphol

In opdracht van Heijmans Infra B. V. heeft Falco een transparante fietsoverkapping geplaatst bij Schiphol. Van een afstand is te zien dat de overkapping bestemd is voor fietsen door de belettering op de overkapping. De fietsoverkapping komt uit de serie FalcoLok overkappingen. In de overkapping zijn de fietsenrekken FalcoSound met aanbindpaal geplaatst, zo worden de fietsen netjes gestald in de overkapping. Ook is er bij de ingang van de overkapping een FalcoBloc zitbank geplaatst. De fietsoverkapping is beveiligd met een slot.

Falcolok overkapping

De FalcoLok is een vandalismebestendige overkapping. Verder is de FalcoLok ook een zeer flexibele overkapping. De FalcoLok is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen als berging. De overkappingen kunnen op maat worden gemaakt door onze productieafdeling bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen. De FalcoLok wordt vooral ingezet als fietsenberging, maar kan ook prima voor andere doeleinden worden ingezet. De constructie is opgebouwd uit stalen dakframes van het Falco G-profiel. Deze kenmerkt zich door een rondom lopende goot en een fraaie boei. Het stalenframe is gepoedercoat in de kleur verkeergrijs. Voor de kleur van het staal heeft u de keuze uit ruim 190 RAL-kleuren.

Wandbekleding

Bij de FalcoLok overkappingen zijn diverse mogelijkheden voor wandbekleding. Voor Schiphol is als wandbekleding gekozen voor veiligheidsglas. Falco heeft een groot assortiment wandbekledingen. Alle opties voor wandbekledingen vindt u hier. De overkapping voor Schiphol is bestickerd met een tekst. Falco heeft diverse overkappingen bedrukt of bestickerd met bijvoorbeeld een reclame boodschap, een logo of een afbeelding. Hier leest u meer over deze bestickerde overkappingen.

Nieuw deelfietsprogramma op Schiphol-Oost

Vanaf juli 2023 kunnen medewerkers op Schiphol gratis gebruik maken van nieuwe deelfietsen. In samenwerking met Hely start Schiphol een nieuw deelfietsprogramma met 150 deelfietsen die beschikbaar zijn in vijf centrale fietstallingen. De fietstallingen op o.a.Schiphol Knooppunt Noord, Knooppunt Oost en bushalte Canadaweg zijn allemaal geproduceerd door Falco. Ook staan er een aantal rokersoverkappingen met zitbanken en afvalbakken op het buitenterrein van Schiphol. De producten die op Schiphol geplaatst zijn, zijn een goede weergave van het ruimte assortiment straatmeubilair van Falco. 

Advies

Heeft u een vraag over de mogelijkheden of over ons assortiment? Neem gerust contact op met één van onze projectadviseurs, zij denken graag met u mee! Falco heeft een eigen ontwerp- en productieafdeling waarmee, op basis van uw gegevens en wensen, een overkapping op maat geadviseerd kan worden.Onze projectadviseurs geven u graag een vrijblijvend advies, ook op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl voor een afspraak.

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!