Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping op Duits bedrijventerrein

Home Projecten Fietsoverkapping op Duits bedrijventerrein

Onze Duitse dochter Falco GmbH heeft een fraaie overkapping geplaatst bij het bedrijf Topas in Dresden. Men heeft gekozen voor een enkelzijdige FalcoRail. Deze fietsoverkapping bestaat uit een startvak met een diepte van 3 meter en een aanbouw vak van 3 meter.

FalcoRail

De FalcoRail bestaat uit een dakelement van stalen liggers voorzien van spanten en een transparante beplating. De transparante beplating is gemaakt van helder polycarbonaat. Polycarbonaat is een hoogwaardig en slagvast materiaal dat 250 keer sterker is dan glas. De staalconstructie is thermisch verzinkt en gepoedercoat in een antracietgrijze kleur, RAL 7016. De overkapping is ontworpen zonder tussenstaanders (kolommen), hierdoor is er meer ruimte om fietsen te parkeren.

Internationaal

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen.

Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 11 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf. Klik hier voor het overzicht met al onze vertegenwoordigingen.

Bedrijventerrein

Falco richt regelmatig bedrijventerreinen in met overkappingenstraatmeubilair of verkeersvoorzieningen. Bekijk ons bord “Bedrijventerrein inrichten” op Pinterest om voorbeeldprojecten te bekijken.

Eigen fabriek

De overkappingen van dit worden geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de overkapping in Duitsland.

Wij verzorgen uw project van A tot Z! Neem voor meer informatie contact op via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!