Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping met fietsenrekken inclusief extra aanbindvoorziening in Italiaans dorp

Home Projecten Fietsoverkapping met fietsenrekken inclusief extra aanbindvoorziening in Italiaans dorp

Bij het gemeentehuis in het Italiaanse dorp Carnate is een transparante overkapping geplaatst door onze Italiaanse vertegenwoordiger MP Outdoor. Onder de overkapping zijn twee fietsenrekken gezet van elk 6 plaatsen. De fietsenrekken zijn voorzien van een extra aanbindvoorziening.

FalcoLite transparante overkapping

Onze overkappingen zijn modulair en zijn opgebouwd uit een startvak en naar wens uit te bouwen met aabouwvakken. Voor dit project is gekozen voor 1 aanbouwvak.

De FalcoLite is een transarante overkapping met een fraaie vormgeving. De FalcoLite is een stevige en onderhoudsvrije fietsoverkapping door de thermisch verzinkte uitvoering en het gebruik van polycarbonaat. Polycarbonaat is een hoogwaardig en werkbaar materiaal dat 250 keer sterker is dan glas.

FalcoSound fietsenrek

Fietsen kunnen veilig en stabiel worden geparkeerd in het FalcoSound fietsenrek.Dankzij de praktische aanbindpaal  kan de gebruiker de fiets diefstalveilig met een eigen (hang)slot vastketenen aan het fietsenrek. Alle onderdelen zijn vastgeschroefd met veiligheidsbouten die niet kunnen worden losgedraaid.De aanbindpaal van buis 48mm staat in een hoek van 45 graden op het fietsenrek. Om de fiets vast te ketenen hoeft de gebruiker zich dus niet tussen andere fietsen te wringen. Het aanbindoog zit bovenaan de aanbindpaal; daardoor kan de gebruiker in een comfortabele houding de fiets vastketenen. 

Internationaal fietsparkeren

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen.

Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 13 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf. 

Klik hier voor het complete overzicht.

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!