Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping met fietsenrekken inclusief extra aanbindvoorziening in Italiaans dorp

Home Projecten Fietsoverkapping met fietsenrekken inclusief extra aanbindvoorziening in Italiaans dorp

Bij het gemeentehuis in het Italiaanse dorp Carnate is een transparante overkapping geplaatst door onze Italiaanse vertegenwoordiger MP Outdoor. Onder de overkapping zijn twee fietsenrekken gezet van elk 6 plaatsen. De fietsenrekken zijn voorzien van een extra aanbindvoorziening.

FalcoLite transparante overkapping

Onze overkappingen zijn modulair en zijn opgebouwd uit een startvak en naar wens uit te bouwen met aabouwvakken. Voor dit project is gekozen voor 1 aanbouwvak.

De FalcoLite is een transarante overkapping met een fraaie vormgeving. De FalcoLite is een stevige en onderhoudsvrije fietsoverkapping door de thermisch verzinkte uitvoering en het gebruik van polycarbonaat. Polycarbonaat is een hoogwaardig en werkbaar materiaal dat 250 keer sterker is dan glas.

FalcoSound fietsenrek

Fietsen kunnen veilig en stabiel worden geparkeerd in het FalcoSound fietsenrek.Dankzij de praktische aanbindpaal  kan de gebruiker de fiets diefstalveilig met een eigen (hang)slot vastketenen aan het fietsenrek. Alle onderdelen zijn vastgeschroefd met veiligheidsbouten die niet kunnen worden losgedraaid.De aanbindpaal van buis 48mm staat in een hoek van 45 graden op het fietsenrek. Om de fiets vast te ketenen hoeft de gebruiker zich dus niet tussen andere fietsen te wringen. Het aanbindoog zit bovenaan de aanbindpaal; daardoor kan de gebruiker in een comfortabele houding de fiets vastketenen. 

Internationaal fietsparkeren

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen.

Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 13 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf. 

Klik hier voor het complete overzicht.

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!