Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping met fietsaanleunbeugels voor Zwijsen College

Home Projecten Fietsoverkapping met fietsaanleunbeugels voor Zwijsen College

Op het schoolplein van het Zwijsen College in Veghel is een fietsenberging FalcoLok 500 geplaatst. Fietsen van docenten en leerlingen kunnen worden geparkeerd en eventueel opgeladen aan de FalcoForce fietsaanleunbeugels met oplaadpunten.

FalcoLok 500 fietsoverkapping

De FalcoLok 500 is een vandalismebestendige overkapping met een afmeting van 5 x 20 meter.

Bij deze serie heeft u keuze uit vele wandbekledingen. In dit project is open latwerk van FSC®-gecertificeerd hout toegepast. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame.

Aan de korte zijde van de overkapping is in het midden een deur geplaatst.

De overkapping is van LED verlichting voorzien.

FalcoForce fietsaanleunbeugels

In de fietsenberging zijn tien FalcoForce leunbeugels geplaatst. Deze aanleunbeugels hebben elk 2 oplaadpunten om e-bikes mee op te laden.

De FalcoForce is een functionele fietsaanleunbeugel met een speels uiterlijk door de knik in het ontwerp van de fietsbeugel; eigenlijk een modern fietsnietje.

Inrichting schoolplein

Falco producten worden vaak ingezet op (school)pleinen, niet alleen de fietsparkeersystemen maar ook ons straatmeubilair of onze fietsoverkappingen. Advies over de inrichting van uw schoolplein? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs en vertellen over de mogelijkheden.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!