Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping bij carpoolstrook De Lichtmis in Zwolle

Home Projecten Fietsoverkapping bij carpoolstrook De Lichtmis in Zwolle

Bij Carpoolstrook De Lichtmis kruisen de A28 en N377. Falco plaatste er een FalcoPlana overkapping. Vlakbij Watertoren/restaurant De Koperen Hoogte kunnen fietsers het ijzeren ros droog stallen en gaan carpoolen.

FalcoPlana met fietsnietjes

De FalcoPlana oogt strak en is bij uitstek geschikt voor stalling van vervoersmiddelen zoals bedrijfswagens of droogzetten van andere bedrijfsmaterialen. De FalcoPlana kan ook heel goed worden ingezet als carport. De FalcoPlana heeft een afmeting van vijf x vijf meter. De staalconstructie is gepoedercoat in RAL 6009, kleur dennengroen.

De fietsaanleunbeugels zorgen ervoor dat de fietsen netjes geparkeerd worden. De fietsaanleunbeugels, ook wel fietsparkeerbeugels of fietsnietjes genoemd, zijn eveneens gepoedercoat in RAL 6009. Met poedercoating wordt de levensduur van het materiaal aanzienlijk verlengd.

Carpoolen

Falco levert naast fietsoverkappingen diverse parkeervoorzieningen die bij carpoolplaatsen geplaatst kunnen worden. Denk daarbij aan een hoogtebegrenzer, vaste of uitneembare afzetpalen, parkeerbeugels of een overkapping voor bijvoorbeeld een parkeerautomaat.

Alles in eigen huis

Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het relatief eenvoudig om standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Ook het poedercoaten vindt plaats in eigen fabriek! Neem contact op voor de mogelijkheden; 0546 55 44 44 of verkoop@falco.nl

Falco beschikt ook over haar eigen transport- en montage afdeling. Zijn er producten die voor gemonteerd dienen te worden? Geen probleem, net zomin als monteren op locatie. Met onze VCA* gecertificeerde monteurs  wordt elke vorm van straatmeubilair veilig op de juiste locatie geplaatst.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!