Back to top
Tawk.to

Fietskluizen voor Zweedse partner

Home Projecten Fietskluizen voor Zweedse partner

Onze Zweedse partner Modulkonstruktion heeft voor verschillende Zweedse gemeenten en bedrijven op maat gemaakte fietskluizen bij Falco laten ontwerpen en produceren. De modellen zijn gebaseerd op onze Q-150 fietskluis.

De kluizen zijn allemaal afsluitbaar en hebben verschillende wandbekledingen. Stalen delen zijn gepoedercoat in vrolijke kleuren. Sommige fietskluizen bestaan uit hout en staal, andere kluizen bestaan compleet uit staalplaat met perfoplaat. Enkele fietskluizen zijn voorzien van nummers, logo’s of icoontjes.Ook is het mogelijk om een fietskluis te voorzien van een groendak. Lees meer over de voordelen van een groendak in dit productblad.

Bekijk hier meer fietskluizen uit het ons uitgebreide assortiment .

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen. Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 11 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf.
Klik hier voor het overzicht.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!