Back to top
Tawk.to

Fietskluizen bij Finse organisatie

Home Projecten Fietskluizen bij Finse organisatie

Onze partner in Finland heeft bij de Fone Foundation (een onafhankelijke organisatie die subsidies verstrekt om academisch onderzoek in kunst te bevorderen) FalcoLok fietskluizen geplaatst zodat de medewerkers veilig en beschut hun fietsen kunnen stallen.

FalcoLok fietskluizen

Deze fietskluis modules zijn voorzien van deuren met een slot en tussenwanden om zo een fietskluisformatie te creëren. Er is een formatie voor 5 fietsen en een formatie voor 4 fietsen geplaatst.

De kluizen zijn uitgerust met verlichting inclusief een bewegingssensor. Ze zijn ook voorzien van een groendak dat waterafvoer vermindert en compenseert voor CO2-uitstoot! De zij- en achterwanden van de kluizen zijn voorzien van staaldraad voor het ondersteunen van de groei van klimplanten. Door het groen op het dak en de wanden integreren de fietskluizen mooi in de omgeving van het landgoed. De breedte van de deuropening is 700 mm. De fietsen kunnen eenvoudig in de kluis geplaatst worden.

Internationaal bedrijf

Falco is actief in verschillende landen. In Duitsland, Denemarken en de U.K. worden Falco producten verkocht via onze dochterbedrijven. Daarnaast hebben we in veel Europese landen een vertegenwoordiging die Falco producten verkoopt, waaronder Finland.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!