Back to top
Tawk.to

Fietskluizen bij Finse organisatie

Home Projecten Fietskluizen bij Finse organisatie

Onze partner in Finland heeft bij de Fone Foundation (een onafhankelijke organisatie die subsidies verstrekt om academisch onderzoek in kunst te bevorderen) FalcoLok fietskluizen geplaatst zodat de medewerkers veilig en beschut hun fietsen kunnen stallen.

FalcoLok fietskluizen

Deze fietskluis modules zijn voorzien van deuren met een slot en tussenwanden om zo een fietskluisformatie te creëren. Er is een formatie voor 5 fietsen en een formatie voor 4 fietsen geplaatst.

De kluizen zijn uitgerust met verlichting inclusief een bewegingssensor. Ze zijn ook voorzien van een groendak dat waterafvoer vermindert en compenseert voor CO2-uitstoot! De zij- en achterwanden van de kluizen zijn voorzien van staaldraad voor het ondersteunen van de groei van klimplanten. Door het groen op het dak en de wanden integreren de fietskluizen mooi in de omgeving van het landgoed. De breedte van de deuropening is 700 mm. De fietsen kunnen eenvoudig in de kluis geplaatst worden.

Internationaal bedrijf

Falco is actief in verschillende landen. In Duitsland, Denemarken en de U.K. worden Falco producten verkocht via onze dochterbedrijven. Daarnaast hebben we in veel Europese landen een vertegenwoordiging die Falco producten verkoopt, waaronder Finland.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!