Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling met e-bike oplaadpunt voor ANWB

Home Projecten Fietsenstalling met e-bike oplaadpunt voor ANWB

De ANWB heeft een duurzame fietsparkeergelegenheid geplaatst, een fietsenstalling die ook geschikt is voor e-bikes! Falco heeft dit project verzorgd en heeft al ruim 60 jaar expertise op het gebied van fietsparkeervoorzieningen en voldoet daarnaast ruim aan de criteria voor duurzaam inkopen!

Fietsenstalling

De ANWB heeft een fietsoverkapping en 10 oplaadpunten voor e-bikes geplaatst. Deze fietsenstalling is een FalcoZan 360 dubbelzijdige fietsoverkapping. Het dak van de fietsenstalling is gemaakt van aluzinc profielplaat en voor de zijwanden is sendzimir verzinkte perfoplaat gebruikt. De stalen delen zijn na verzinking gepoedercoat in RAL 7042 met kleur verkeersgrijs. De fietsenstalling heeft daarnaast een stalen regenwaterafvoer.

Meer over de FalcoZan 360

FalcoIon; fietsparkeren en opladen e-bike in één!

De ANWB in Den Haag heeft de fietsenstalling ingericht met tien Falco fietsparkeersystemen met een oplaadpunt voor de e-bike, de FalcoIon. Een unieke fietsstandaard waarin de fiets eenvoudig geparkeerd kan worden én met 2 oplaadpunten voor de geparkeerde e-bikes. 

De fiets wordt geparkeerd in het fietsenrek middels het voorwiel. Hierdoor kan eenvoudig de accu van de e-bike worden aangesloten op het oplaadpunt. De zonnepanelen die op het dak van de fietsenstalling zijn geplaatst leveren de energie voor het opladen van de e-bikes.

Meer over de FalcoIon fietsstandaard met oplaadpunt

Duurzaamheid

De materialen die Falco gebruikt voor haar producten zijn duurzaam door hun levensduur, maar zijn ook te recyclen. Staal is bijvoorbeeld 100% recyclebaar en kan worden hergebruikt. Ook de zinklaag kan gescheiden worden van het staal en worden hergebruikt.

Lees meer over Falco’s duurzaamheid.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!