Back to top
Tawk.to

Fietsaanleunbeugels voor VVE

Home Projecten Fietsaanleunbeugels voor VVE

Falco levert regelmatig producten aan Verenigingen van Eigenaren (VVE). Dit kunnen bijvoorbeeld fietsparkeersystemen, parkeervoorzieningen, afzetpalen, banken of afvalbakken zijn.

Een VVE in Enschede was voor een appartementencomplex op zoek naar fietsaanleunbeugels voor plaatsing op het eigen terrein. Fietsaanleunbeugels, ook wel fietsparkeerbeugels of fietsnietjes  genoemd zijn in verschillende vormen, afmetingen en kleuren beschikbaar. Rotébro VvE beheer bestelde 5 stalen geleidehekken met een tussenbuis van Ø 60 mm. Een goede, prijsgunstige oplossing om fietsen te stallen. De fietsaanleunbeugel wordt standaard geleverd met aangegoten betonvoet. De tussenbuis is perfect om fietsen met een kabel- of kettingslot aan te bevestigen.

De fietsaanleunbeugel wordt na het buigen thermisch verzinkt. Het is ook mogelijk om de beugel te poedercoaten in een RAL kleur.

Uitgevoerde projecten voor VVE

Handbediende slagboom voor VVE
Fietsparkeersystemen voor VVE

Bent u voor uw terrein ook op zoek naar een Falco product? Onze projectadviseurs helpen u graag verder!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!