Back to top
Tawk.to

Fietsaanleunbeugels voor VVE

Home Projecten Fietsaanleunbeugels voor VVE

Falco levert regelmatig producten aan Verenigingen van Eigenaren (VVE). Dit kunnen bijvoorbeeld fietsparkeersystemen, parkeervoorzieningen, afzetpalen, banken of afvalbakken zijn.

Een VVE in Enschede was voor een appartementencomplex op zoek naar fietsaanleunbeugels voor plaatsing op het eigen terrein. Fietsaanleunbeugels, ook wel fietsparkeerbeugels of fietsnietjes  genoemd zijn in verschillende vormen, afmetingen en kleuren beschikbaar. Rotébro VvE beheer bestelde 5 stalen geleidehekken met een tussenbuis van Ø 60 mm. Een goede, prijsgunstige oplossing om fietsen te stallen. De fietsaanleunbeugel wordt standaard geleverd met aangegoten betonvoet. De tussenbuis is perfect om fietsen met een kabel- of kettingslot aan te bevestigen.

De fietsaanleunbeugel wordt na het buigen thermisch verzinkt. Het is ook mogelijk om de beugel te poedercoaten in een RAL kleur.

Uitgevoerde projecten voor VVE

Handbediende slagboom voor VVE
Fietsparkeersystemen voor VVE

Bent u voor uw terrein ook op zoek naar een Falco product? Onze projectadviseurs helpen u graag verder!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!