Back to top
Tawk.to

Fietsaanleunbeugels voor VVE

Home Projecten Fietsaanleunbeugels voor VVE

Falco levert regelmatig producten aan Verenigingen van Eigenaren (VVE). Dit kunnen bijvoorbeeld fietsparkeersystemen, parkeervoorzieningen, afzetpalen, banken of afvalbakken zijn.

Een VVE in Enschede was voor een appartementencomplex op zoek naar fietsaanleunbeugels voor plaatsing op het eigen terrein. Fietsaanleunbeugels, ook wel fietsparkeerbeugels of fietsnietjes  genoemd zijn in verschillende vormen, afmetingen en kleuren beschikbaar. Rotébro VvE beheer bestelde 5 stalen geleidehekken met een tussenbuis van Ø 60 mm. Een goede, prijsgunstige oplossing om fietsen te stallen. De fietsaanleunbeugel wordt standaard geleverd met aangegoten betonvoet. De tussenbuis is perfect om fietsen met een kabel- of kettingslot aan te bevestigen.

De fietsaanleunbeugel wordt na het buigen thermisch verzinkt. Het is ook mogelijk om de beugel te poedercoaten in een RAL kleur.

Uitgevoerde projecten voor VVE

Handbediende slagboom voor VVE
Fietsparkeersystemen voor VVE

Bent u voor uw terrein ook op zoek naar een Falco product? Onze projectadviseurs helpen u graag verder!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!