Back to top
Tawk.to

Handbediende slagboom voor VVE

Home Projecten Handbediende slagboom voor VVE

Deze slagboom wordt handmatig bediend en is ideaal om de toegang af te sluiten of juist tijdelijk toegang te verlenen. Vanwege de handbediening is deze slagboom goed in te zetten op locaties waar af en toe toegang verleend dient te worden.

Voordeel van de handbediende slagboom is dat deze onderhoudsvriendelijk is. Verder is de slagboom uitgevoerd met een contragewicht en frictiekoppeling. De slagboom heeft een doorrijbreedte van 4,5 meter.

Constructie handbediende slagboom

De slagboom is uitgevoerd in aluminium profiel in de kleur wit met rode reflecterende strepen folie (24,5 cm breed) met 50 cm tussenruimte. De slagboom heeft een thermisch verzinkte stalen zuil.

Daarnaast is er een stalen vaste vangpaal op voetplaat met gaffel geplaatst.

Fundatie handbediende slagboom

De slagboom is gefundeerd met twee betonvoeten voor de vangpaal.

VVE

Deze slagboom is geleverd aan een Vereniging van Eigenaren (VVE). Falco heeft veel producten in haar assortiment die interessant zijn voor VVE’s. Denk bijvoorbeeld aan de fietslift FalcoMaat, andere fietsparkeersystemen en straatmeubilair.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!