Back to top
Tawk.to

Handbediende slagboom voor VVE

Home Projecten Handbediende slagboom voor VVE

Deze slagboom wordt handmatig bediend en is ideaal om de toegang af te sluiten of juist tijdelijk toegang te verlenen. Vanwege de handbediening is deze slagboom goed in te zetten op locaties waar af en toe toegang verleend dient te worden.

Voordeel van de handbediende slagboom is dat deze onderhoudsvriendelijk is. Verder is de slagboom uitgevoerd met een contragewicht en frictiekoppeling. De slagboom heeft een doorrijbreedte van 4,5 meter.

Constructie handbediende slagboom

De slagboom is uitgevoerd in aluminium profiel in de kleur wit met rode reflecterende strepen folie (24,5 cm breed) met 50 cm tussenruimte. De slagboom heeft een thermisch verzinkte stalen zuil.

Daarnaast is er een stalen vaste vangpaal op voetplaat met gaffel geplaatst.

Fundatie handbediende slagboom

De slagboom is gefundeerd met twee betonvoeten voor de vangpaal.

VVE

Deze slagboom is geleverd aan een Vereniging van Eigenaren (VVE). Falco heeft veel producten in haar assortiment die interessant zijn voor VVE’s. Denk bijvoorbeeld aan de fietslift FalcoMaat, andere fietsparkeersystemen en straatmeubilair.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!