Back to top
Tawk.to

Handbediende slagboom voor VVE

Home Projecten Handbediende slagboom voor VVE

Deze slagboom wordt handmatig bediend en is ideaal om de toegang af te sluiten of juist tijdelijk toegang te verlenen. Vanwege de handbediening is deze slagboom goed in te zetten op locaties waar af en toe toegang verleend dient te worden.

Voordeel van de handbediende slagboom is dat deze onderhoudsvriendelijk is. Verder is de slagboom uitgevoerd met een contragewicht en frictiekoppeling. De slagboom heeft een doorrijbreedte van 4,5 meter.

Constructie handbediende slagboom

De slagboom is uitgevoerd in aluminium profiel in de kleur wit met rode reflecterende strepen folie (24,5 cm breed) met 50 cm tussenruimte. De slagboom heeft een thermisch verzinkte stalen zuil.

Daarnaast is er een stalen vaste vangpaal op voetplaat met gaffel geplaatst.

Fundatie handbediende slagboom

De slagboom is gefundeerd met twee betonvoeten voor de vangpaal.

VVE

Deze slagboom is geleverd aan een Vereniging van Eigenaren (VVE). Falco heeft veel producten in haar assortiment die interessant zijn voor VVE’s. Denk bijvoorbeeld aan de fietslift FalcoMaat, andere fietsparkeersystemen en straatmeubilair.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!