Back to top
Tawk.to

FalcoZan fietsoverkappingen voor Friso Kazerne en Tennet

Home Projecten FalcoZan fietsoverkappingen voor Friso Kazerne en Tennet

De dubbelzijdige FalcoZan 360 fietsoverkappingen zijn in de loop der jaren op diverse locaties geplaatst. Een hele mooie locatie is de historische Frisokazerne in Ede. De Frisokazerne is verbouwd tot cultureel centrum en daarbij hoort uiteraard een goede fietsparkeervoorziening.

De FalcoZan staat bekend om de vele mogelijkheden in de wandafwerking; hier is gekozen voor een hardhouten belatting op één zijde, de andere zijde is open gelaten; een ‘luchtige’ stalling! Er zijn dubbelzijdige rijwielrekken van het model Ideaal geplaatst om fietsen in te parkeren.

Ook bij de toonaangevende Europese netbeheerder TenneT  staat een dubbelzijdige FalcoZan 360, eveneens met hardhouten wandbekleding ( FSC- gecertificeerd hout).  Fietsen kunnen gestald worden in de dubbelzijdige fietsenrekken A11-B.

Onafgebroken fietsparkeren

Deze FalcoZan fietsoverkappingen hebben een stabiele en sterke constructie, hierdoor hebben de overkappingen een lange levensduur.  Doordat de FalcoZan 360 dubbelzijdig is ontworpen, kunnen er onafgebroken fietsen staan zonder ruimte kwijt te zijn aan staanders of kolommen die het aantal fietsparkeerplaatsen verminderen. De FalcoZan is ook verkrijgbaar in een enkelzijdige variant,  de fietsoverkapping FalcoZan-180.

Er zijn naast hardhouten wandbekleding ook nog tal van andere opties voor de FalcoZan als wandbekleding waaronder:

  • Trespa
  • Perfo plaat
  • Polycarbonaat
  • Damwandprofiel

Fietsoverkapping voor uw terrein?

Zoekt u voor uw buitenterrein een geschikte fietsenstalling? Neem dan contact op met één van de productadviseurs van Falco.  Zij geven u graag advies, ook op locatie is dit mogelijk. Bel 0546 55 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Meer weten over de geplaatste producten?

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!