Back to top
Tawk.to

FalcoLinea straatmeubilair in centrum van Capelle a/d IJssel

Home Projecten FalcoLinea straatmeubilair in centrum van Capelle a/d IJssel

In opdracht van Verheij Infra B.V. zijn er FalcoLinea straatbanken en afvalbakken geplaatst in het centrum van Capelle a/d Ijssel. Het straatmeubilair van de FalcoLinea serie valt op door de bijzondere vormgeving. Alle producten uit deze serie bestaan uit FSC®-gecertificeerde hardhouten delen die omvat worden door stripstalen.

Afvalbakken

In totaal zijn er 9 afvalbakken geplaatst in het centrum rondom het gemeentehuis. Deze afvalbak heeft een inhoud van 80 liter en de stalen constructie en de zijplaten zijn gepoedercoat in RAL 7021. De afvalbakken zijn eenvoudig te legen.

Er zijn een aantal extra opties met betrekking tot de FalcoLinea afvalbakken. Het is mogelijk om een kap over de inworpopening van de FalcoLinea afvalbak te plaatsen. Deze kap voorkomt dat er regenwater in de afvalbak komt en maakt het onmogelijk voor vogels om afval uit de bak te pikken. Dit afdakje is ook achteraf te bestellen ( in onze webshop) en makkelijk te monteren. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor een FalcoLinea afvalbak met de opening aan de zijkant. In onze webshop kunt u de verschillende varianten van de FalcoLinea overzichtelijk naast elkaar zien, inclusief de prijzen.

Buitenbanken FalcoLinea

De twee geplaatste FalcoLinea banken die geplaatst zijn in het centrum hebben zitdelen van FSC® gecertificeerde hardhouten latten. Een bank heeft een ronding. De staalconstructie is gepoedercoat in dezelde RAL kleur als de afvalbakken.

Advies

Op zoek naar straatmeubilair voor het centrum, plein of school? Onze projectadviseurs helpen u graag verder. In onze hoofdvestiging in Vriezenveen beschikken we over moderne productie faciliteiten en een eigen ontwerpafdeling, vragen over straatmeubilair of overkappingen op maat kunnen relatief makkelijk opgepakt worden. U kunt ons bereiken via mail (info@falco.nl), het contactformulier op deze website, via de chat en telefonisch is onze Verkoop afdeling te bereiken op (0546) 55 44 44. Onze projectadviseurs komen graag bij u langs op locatie of plannen een afspraak in via Teams.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!