Back to top
Tawk.to

FalcoLinea straatmeubilair in centrum van Capelle a/d IJssel

Home Projecten FalcoLinea straatmeubilair in centrum van Capelle a/d IJssel

In opdracht van Verheij Infra B.V. zijn er FalcoLinea straatbanken en afvalbakken geplaatst in het centrum van Capelle a/d Ijssel. Het straatmeubilair van de FalcoLinea serie valt op door de bijzondere vormgeving. Alle producten uit deze serie bestaan uit FSC®-gecertificeerde hardhouten delen die omvat worden door stripstalen.

Afvalbakken

In totaal zijn er 9 afvalbakken geplaatst in het centrum rondom het gemeentehuis. Deze afvalbak heeft een inhoud van 80 liter en de stalen constructie en de zijplaten zijn gepoedercoat in RAL 7021. De afvalbakken zijn eenvoudig te legen.

Er zijn een aantal extra opties met betrekking tot de FalcoLinea afvalbakken. Het is mogelijk om een kap over de inworpopening van de FalcoLinea afvalbak te plaatsen. Deze kap voorkomt dat er regenwater in de afvalbak komt en maakt het onmogelijk voor vogels om afval uit de bak te pikken. Dit afdakje is ook achteraf te bestellen ( in onze webshop) en makkelijk te monteren. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor een FalcoLinea afvalbak met de opening aan de zijkant. In onze webshop kunt u de verschillende varianten van de FalcoLinea overzichtelijk naast elkaar zien, inclusief de prijzen.

Buitenbanken FalcoLinea

De twee geplaatste FalcoLinea banken die geplaatst zijn in het centrum hebben zitdelen van FSC® gecertificeerde hardhouten latten. Een bank heeft een ronding. De staalconstructie is gepoedercoat in dezelde RAL kleur als de afvalbakken.

Advies

Op zoek naar straatmeubilair voor het centrum, plein of school? Onze projectadviseurs helpen u graag verder. In onze hoofdvestiging in Vriezenveen beschikken we over moderne productie faciliteiten en een eigen ontwerpafdeling, vragen over straatmeubilair of overkappingen op maat kunnen relatief makkelijk opgepakt worden. U kunt ons bereiken via mail (info@falco.nl), het contactformulier op deze website, via de chat en telefonisch is onze Verkoop afdeling te bereiken op (0546) 55 44 44. Onze projectadviseurs komen graag bij u langs op locatie of plannen een afspraak in via Teams.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!