Back to top
Tawk.to

FalcoFida in Finland

Home Projecten FalcoFida in Finland

Falco is een internationaal bedrijf. Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als het ontwerp en de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen.

Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 11 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf. Klik hier voor het overzicht.

De FalcoFida fietsaanleunbeugel is speciaal ontwikkeld voor de Duitse markt. Ook in Finland valt deze aanleunbeugel in de smaak. Fietsen kunnen eenvoudig in- en uitgeparkeerd worden. FalcoFida is zo ontworpen dat de voorbanden van verschillende soorten fietsen zonder problemen en stabiel vastgezet kunnen worden in het rek. Er zal geen schade ontstaan aan de band, velg, de spaken of de as van het wiel. Omkiepen van de fiets wordt voorkomen doordat de fiets op 3 punten wordt ondersteund. Door de rechtlijnige vormgeving is het voor gebruikers direct duidelijk hoe de fiets geparkeerd dient te worden. Op de afbeelding is te zien dat de in Finland populaire Fatbike met brede voorband ook prima geparkeerd kan worden in de FalcoFida.

De beugel tussen de twee fietsen in kan gebruikt worden om de fietsen met een extra slot aan vast te binden en fungeeert tevens als aanleunbeugel. De beugel is voorzien van een kunststof beschermstrip die lakschade aan de fiets voorkomt.

FalcoFida is beschikbaar als enkelzijdige en dubbelzijdige variant. Interesse in deze aanleunbeugel? Dit product is verkrijgbaar in onze webshop en onze projectadviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe ( info@falco.nl of 0546 55 44 44.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!