Back to top
Tawk.to

Falco U.K. plaatst zes efficiënte fietsenberging op terrein van University of Bristol

Home Projecten Falco U.K. plaatst zes efficiënte fietsenberging op terrein van University of Bristol

Op het buitenterrein van de University of Bristol heeft ons dochterbedrijf Falco U.K. op verschillende locaties zes FalcoCargoBox fietsenbergingen geplaatst.

Fietsenberging FalcoCargoBox

De FalcoCargoBox is afgeleid van onze berging FalcoBox en is uitermate geschikt voor niet standaard fietsen. Op de Universiteit zijn er uiteraard veel verschillende soorten fietsen. In de FalcoCargoBox kunnen deze bijzondere fietsen eenvoudig worden geparkeerd.De FalcoCargoBox is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Twee veilig vergrendelde voordeuren gaan open voor gemakkelijke toegang vanaf de voorkant en middels een innovatieve gasveer constructie kan het deksel worden geopend voor gemakkelijke toegang van bovenaf. Volledig geopend is de FalcoCargoBox een ruime opslag oplossing die eenvoudig te bedienen is. De berging is afsluitbaar met een cilinderslot.

FalcoCargoBox is gemaakt van vlakke plaatstaal. Deze plaatstaal is perfect om grafische ontwerpen om heen te "wrappen". Het is ook mogelijk om het thermisch verzinkte staal te poedercoaten in een RAL kleur (keuze uit ruim 190 kleuren). Voor deze universiteit zijn de bergingen in een groene kleur gepoedercoat. Dit poedercoaten gebeurd net als de productie bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen. Ook is de FalcoCargoBox ontworpen door onze eigen design team in Vriezenveen.

Falco internationaal

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen.

Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 13 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf. 

Klik hier voor het complete overzicht.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!