Back to top
Tawk.to

Falco straatmeubilair op schoolplein Rijswijks Lyceum

Home Projecten Falco straatmeubilair op schoolplein Rijswijks Lyceum

Een schoolplein wordt veel en vaak gebruikt. Voor het begin en aan het eind van een schooldag en uiteraard tijdens pauzes, tussenuren en andere activiteiten. Het straatmeubilair van Falco kan tegen een stootje! Falco richtte het schoolplein van het Rijswijks Lyceum in met FalcoBloc picknicksets en FalcoSolid afvalbakken. 

FalcoSolid afvalbak

De FalcoSolid afvalbak is ontwikkeld op onze afdeling productontwikkeling. De zeer stabiele constructie en de vormgeving zijn de specifieke, positieve kenmerken van deze bak. De rechthoekige bakken hebben een dakje boven de inworpopening. De bak heeft een inhoud van 40 liter. Met behulp van de plasmasnijder en de kantbank wordt de afvalbak volledig geproduceerd in de productiehal van Falco. De FalcoSolid afvalbak is optioneel verkrijgbaar met een asbak. Samen vormen de afvalbak en asbak een mooie combinatie. 

FalcoBloc picknickset

De FalcoBloc picknickset komt eveneens uit eigen huis, zelf ontworpen en geproduceerd. Bijzonder aan de FalcoBloc picknicktafel is dat er geen tafelsteunen gebruikt zijn, maar dat deze doorlopen in de banksteunen. Voor deze picknicktafel is FSC®-gecertificeerd hout gebruikt. De tafel heeft vijf houten planken en twee houten planken per zitgedeelte. 

Schoolplein inrichten

Falco voert regelmatig projecten met straatmeubilair uit voor schoolpleinen, hieronder een overzicht van een aantal projecten. 

 

Falco’s fietsoverkappingen, met of zonder fietsenrekken, en bergingen zijn ook vaak een must voor scholen.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!