Back to top
Tawk.to

Drie transparante fietsoverkappingen op bedrijventerrein

Home Projecten Drie transparante fietsoverkappingen op bedrijventerrein

Comhan Holland is een producerende groothandel op het gebied van aluminium platen, aluminium profielen en slimme aluminium systemen. Op het buitenterrein zijn drie transparante fietsoverkappingen geplaatst met daarin fietsaanleunbeugels. Elders op het buitenterrein zijn ook ronde RVS fietsaanleunbeugels geplaatst.

FalcoSail fietsoverkappingen

De FalcoSail is een populaire transparante overkapping met een groot gebruikersgemak. Door de grote inloophoogte en diepte is het eenvoudig om de fiets te parkeren, ook het op slot zetten ervan gaat eenvoudig.De FalcoSail is aan drie zijden bekleed met helder polycarbonaat.

FalcoToaster fietsaanleunbeugel

In de fietsoverkappingen zijn FalcoToaster fietsaanleunbeugels geplaatst zodat de fietsen van Comhan medewerkers netjes en steveig geparkeerd kunnen worden onder de overkapping. De FalcoToaster is een combinatie van een aanbindbeugel en een fietsenrek.

RVS fietsaanleunbeugels

Op het buitenterrein, voor het pand van Comhan, staan drie ronde RVS fietsaanleunbeugels.Deze fraai gebogen aanleunbeugel heeft een RVS kwaliteit 304, hierdoor  is het ook een duurzame aanleunbeugel.

Fietsparkeren op bedrijventerreinen

Onze overkappingen worden op veel verschillende locaties geplaatst, zoals op schoolterreinen, zorginstellingen, appartementencomplexen en ook op bedrijventerrein. Op zoek naar de perfecte fietsoverkapping voor uw bedrijf? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten"" bekijken.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!