Back to top
Tawk.to

Buiten picknicken, ook op het werk

Home Projecten Buiten picknicken, ook op het werk

Dat kan met deze mooie FalcoBloc picknicktafels. Falco produceerde namelijk acht picknicktafels voor het hoofdkantoor van SoZaWe te Rotterdam. Op de mooie binnenplaats van het hoofdkantoor staan deze picknicktafels uit de productlijn FalcoBloc, een populaire serie straatmeubilair. 


Doorlopend

Met deze picknicktafels is er voor de medewerkers van SoZaWe is er een mooie gelegenheid gecreëerd om op deze manier buiten te zitten om pauze te houden, te lunchen of gewoon even te kletsen. 
Bijzonder aan deze picknicktafel is dat er geen aparte tafelsteunen gebruikt zijn, maar dat deze doorlopen in de banksteunen. De stalen onderdelen zijn hier gepoedercoat in zwart, maar er kan gekozen worden uit ruim 190 RAL-kleuren (staaldelen worden niet standaard gepoedercoat, wel thermisch verzinkt). Meer informatie en bestellen FalcoBloc picknicktafel. 


Duurzaamheid

De FalcoBloc picknicktafel is gemaakt van FSC® gecertificeerd hardhout.en staal. Beide zijn duurzame materialen. FSC® gecertificeerd hardhout.omdat dit op een verantwoorde manier gewonnen wordt. Staal is duurzaam door de lange levensduur, het materiaal 100 % afbreekbaar en te hergebruiken is.Falco is gecertificeerd onder nummer CU-COC-008530. Ons FSC®-licentienummer is FSC-C016221


Ook op onze hoofdvestiging in Vriezenveen (ov) werken we op een duurzame manier; voor onze medewerkers, producten, materialen en afval. Meer lezen over Falco en duurzaam?


Meer FalcoBloc straatmeubilair ?

De productlijn FalcoBloc bestaat naast deze picknicktafel verder uit een bank met rug, bank zonder rug, tafel en een poef. De onderstaande links verwijzen u naar de betreffende producten.

FalcoBloc bank met rugleuning
FalcoBloc bank zonder rugleuning

FalcoBloc tafel 
FalcoBloc picknicktafel 
FalocBloc poef
Plantenbak FalcoBloc 

TIP

Wilt u alle projecten, overzichtelijk op één pagina, van de FalcoBloc serie? Ga dan naar het zoekvenster rechts bovenin en type FalcoBloc. U krijgt dan een overzicht van de mogelijkheden betreffende het straatmeubilair uit deze serie. U zoekt specifiek door bijvoorbeeld bank of picknicktafel toe te voegen. U krijgt dan een aantal voorbeelden te zien van eerder geplaatst straatmeubilair. Voor een project op maat kunt u ook bij Falco terecht. Neem contact op met één van de productadviseurs, of met uw eigen contactpersoon, via 0546 55 44 44 of e-mail: info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!