Back to top
Tawk.to

Bergingen met schuifdeuren voor zorgservice Warande

Home Projecten Bergingen met schuifdeuren voor zorgservice Warande

Voor de zorgservice organisatie Warande zijn diverse overkappingen en bergingen op maat gemaakt in Zeist. Met speciale afmetingen en schuifdeuren! Falco maatwerk; op maat gemaakt en op locatie gemonteerd.

Met thermisch verzinkte stalen constructies en dak- en wandbekleding naar keuze komt Falco altijd met een passend voorstel betreft overkappingen en bergingen.  Met drie FalcoLok overkappingen is het terrein van Warande ruim voorzien van opslagcapaciteit.

Uitvoering berging met schuifdeuren

Warande heeft gekozen voor hardhouten belatting als wandbekleding. De dakbedekking van de bergingen bestaat uit aluzinc profielplaat.

De stalen constructie is thermisch verzinkt volgens NEN 1461 zoals altijd, en aanvullend gepoedercoat in RAL 7016, antracietgrijs.

De schuifdeuren zorgen voor eenvoudig openen van de berging en minder ruimteverlies. De schuifdeuren hebben dezelfde hardhouten belatting als de berging.

De afmetingen van  de overkappingen variëren vanaf 600 cm breedte tot 210/225 cm en 250/265 cm. De dieptes vanaf 210 cm tot ca. 400 cm.

Voor uw terrein?

Zoekt u een berging of overkapping voor uw bedrijfsterrein? Neem dan contact op  met één van Falco’s projectadviseurs via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Meer overkappingen, projecten of special overkappingen bekijken?

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!