Back to top
Tawk.to

Bergingen met schuifdeuren voor zorgservice Warande

Home Projecten Bergingen met schuifdeuren voor zorgservice Warande

Voor de zorgservice organisatie Warande zijn diverse overkappingen en bergingen op maat gemaakt in Zeist. Met speciale afmetingen en schuifdeuren! Falco maatwerk; op maat gemaakt en op locatie gemonteerd.

Met thermisch verzinkte stalen constructies en dak- en wandbekleding naar keuze komt Falco altijd met een passend voorstel betreft overkappingen en bergingen.  Met drie FalcoLok overkappingen is het terrein van Warande ruim voorzien van opslagcapaciteit.

Uitvoering berging met schuifdeuren

Warande heeft gekozen voor hardhouten belatting als wandbekleding. De dakbedekking van de bergingen bestaat uit aluzinc profielplaat.

De stalen constructie is thermisch verzinkt volgens NEN 1461 zoals altijd, en aanvullend gepoedercoat in RAL 7016, antracietgrijs.

De schuifdeuren zorgen voor eenvoudig openen van de berging en minder ruimteverlies. De schuifdeuren hebben dezelfde hardhouten belatting als de berging.

De afmetingen van  de overkappingen variëren vanaf 600 cm breedte tot 210/225 cm en 250/265 cm. De dieptes vanaf 210 cm tot ca. 400 cm.

Voor uw terrein?

Zoekt u een berging of overkapping voor uw bedrijfsterrein? Neem dan contact op  met één van Falco’s projectadviseurs via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Meer overkappingen, projecten of special overkappingen bekijken?

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!