Back to top
Tawk.to

Bergingen met schuifdeuren voor zorgservice Warande

Home Projecten Bergingen met schuifdeuren voor zorgservice Warande

Voor de zorgservice organisatie Warande zijn diverse overkappingen en bergingen op maat gemaakt in Zeist. Met speciale afmetingen en schuifdeuren! Falco maatwerk; op maat gemaakt en op locatie gemonteerd.

Met thermisch verzinkte stalen constructies en dak- en wandbekleding naar keuze komt Falco altijd met een passend voorstel betreft overkappingen en bergingen.  Met drie FalcoLok overkappingen is het terrein van Warande ruim voorzien van opslagcapaciteit.

Uitvoering berging met schuifdeuren

Warande heeft gekozen voor hardhouten belatting als wandbekleding. De dakbedekking van de bergingen bestaat uit aluzinc profielplaat.

De stalen constructie is thermisch verzinkt volgens NEN 1461 zoals altijd, en aanvullend gepoedercoat in RAL 7016, antracietgrijs.

De schuifdeuren zorgen voor eenvoudig openen van de berging en minder ruimteverlies. De schuifdeuren hebben dezelfde hardhouten belatting als de berging.

De afmetingen van  de overkappingen variëren vanaf 600 cm breedte tot 210/225 cm en 250/265 cm. De dieptes vanaf 210 cm tot ca. 400 cm.

Voor uw terrein?

Zoekt u een berging of overkapping voor uw bedrijfsterrein? Neem dan contact op  met één van Falco’s projectadviseurs via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Meer overkappingen, projecten of special overkappingen bekijken?

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!