Back to top
Tawk.to

Berging met groendak voor Woningstichting

Home Projecten Berging met groendak voor Woningstichting

Woningstichting Naarden heeft een fietsoverkapping laten plaatsen op het buitenterrein. De overkapping FalcoLok is voorzien van een groendak.

FalcoLok 250 overkapping

De overkapping waar de woningstichting voor heeft gekozen is een FalcoLok 250, een compacte berging met afmetingen van 250 cm x 400 cm. De vrije hoogte is 210 cm en de totale hoogte 225 cm. De bekleding bestaat uit FSC gecertificeerd hout. In de lange zijde van de overkapping, centraal in het midden is een deur geplaatst.

Groendak

Op het dak van de buitenberging is door onze partner Binder sedum geplaatst. De vraag naar groendaken is sterk groeiend. In veel gemeentes wordt een subsidie gegeven om de toepassing van groene daken en gevels te stimuleren. 

Een groendak is niet alleen mooi om te zien, het heeft ook nog andere voordelen. Zo isoleert een groendak warmte en geluid, neemt fijnstof op en vermindert  de waterafvoer naar het riool en zorgt voor compensatie van CO2 uitstoot. Een groendak gaat ook nog eens langer mee dan gebruikelijke dakbekleding. In dit productblad leest u meer voordelen en technische specificaties over het groendak.

Extra opties

Naast een groendak is het ook mogelijk om de overkapping te leveren met een vrijstaande energievoorziening, LED verlichting en fietsenrekken met oplaadpunten. Onze projectadviseurs helpen u graag verder!

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!