Back to top
Tawk.to

Berging bij IKC Ter Aar

Home Projecten Berging bij IKC Ter Aar

Naast de originele ronde overkapping met bank rondom, waarover hier meer valt te lezen, is er bij het IKC in Ter Aar nog een FalcoLok overkapping geleverd en geplaatst. Hier betreft het een 'normale' vierkante FalcoLok-300 berging met een afmetinv van 300x300 cm. Qua wandbekleding koos opdrachtgever Gemeente Nieuwkoop voor overlap schroten. Andere wandbekledingen zijn uiteraard mogelijk. Denk daarbij aan bijvoorbeeld traliepanelen, geperforeerd vlakke plaat al dan niet gepoedercoat in RAL kleur of gebeitste houten belatting. Vraag naar de moglijkheden!

De FalcoLok-300 is de kleine uitvoering van de FalcoLok-500 serie, de meest verkochte overkapping in ons programma. De FalcoLok heeft een stabiele en sterke constructie en is uitbreidbaar in zowel de breedte als de lengte: zo is praktisch elke afmeting mogelijk! De berging wordt afgesloten door een deur die centraal aan de voorzijde zit, maar omdat al onze overkappingen in eigen fabriek in Vriezenveen worden geproduceerd heeft u ook hierbij de keuze uit andere posities. Het dak is van aluzinc profielplaten. 

Falco produceert, levert en monteert dus niet alleen op specials maar ook vele modellen standaard overkappingen! Vraag onze projectadviseurs naar vrijblijvend advies via 0546 55 44 44 of stuur een bericht naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!