Back to top
Tawk.to

Berging bij IKC Ter Aar

Home Projecten Berging bij IKC Ter Aar

Naast de originele ronde overkapping met bank rondom, waarover hier meer valt te lezen, is er bij het IKC in Ter Aar nog een FalcoLok overkapping geleverd en geplaatst. Hier betreft het een 'normale' vierkante FalcoLok-300 berging met een afmetinv van 300x300 cm. Qua wandbekleding koos opdrachtgever Gemeente Nieuwkoop voor overlap schroten. Andere wandbekledingen zijn uiteraard mogelijk. Denk daarbij aan bijvoorbeeld traliepanelen, geperforeerd vlakke plaat al dan niet gepoedercoat in RAL kleur of gebeitste houten belatting. Vraag naar de moglijkheden!

De FalcoLok-300 is de kleine uitvoering van de FalcoLok-500 serie, de meest verkochte overkapping in ons programma. De FalcoLok heeft een stabiele en sterke constructie en is uitbreidbaar in zowel de breedte als de lengte: zo is praktisch elke afmeting mogelijk! De berging wordt afgesloten door een deur die centraal aan de voorzijde zit, maar omdat al onze overkappingen in eigen fabriek in Vriezenveen worden geproduceerd heeft u ook hierbij de keuze uit andere posities. Het dak is van aluzinc profielplaten. 

Falco produceert, levert en monteert dus niet alleen op specials maar ook vele modellen standaard overkappingen! Vraag onze projectadviseurs naar vrijblijvend advies via 0546 55 44 44 of stuur een bericht naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!