Back to top
Tawk.to

Banken op maat voor restaurant Brinkzicht

Home Projecten Banken op maat voor restaurant Brinkzicht

Voor Restaurant Brinkzicht heeft Falco twee enkelzijdige zitbanken FalcoGlory geproduceerd en geplaatst.

Op maat

Speciaal voor restaurant Brinkzicht zijn de banken op maat gemaakt. De FalcoGlory banken zijn extra lang gemaakt. Bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen hebben we beschikking over een eigen productie afdeling en een eigen ontwerp afdeling.  Dit maakt het relatief eenvoudig om producten iets aan te passen.

Materiaal

FalcoGlory bestaat uit dichte, stalen steunen en grote, hardhouten planken. De staaldelen kunnen worden gepoedercoat in een gewenste kleur en de planken bestaan uit  FSC® gecertificeerd hardhout.

Productvarianten

Er zijn verschillende zitbanken van de FalcoGlory serie. Naast de buitenbank zonder rug is er ook een bank met rugleuning en  een dubbelzijdige zitbank verkrijgbaar. Om de set compleet te maken is er tevens een FalcoGlory tafel die perfect past bij de bank(en).

Project

In de Rotterdamse nieuwbouwwijk Hof aan de Hef is de gezamenlijke binnentuin ingericht met FalcoGlory producten. Bekijk hier afbeeldingen van de binnentuin waarin alle producten uit de FalcoGlory serie geplaatst zijn.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!