Back to top
Tawk.to

Banken op maat voor restaurant Brinkzicht

Home Projecten Banken op maat voor restaurant Brinkzicht

Voor Restaurant Brinkzicht heeft Falco twee enkelzijdige zitbanken FalcoGlory geproduceerd en geplaatst.

Op maat

Speciaal voor restaurant Brinkzicht zijn de banken op maat gemaakt. De FalcoGlory banken zijn extra lang gemaakt. Bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen hebben we beschikking over een eigen productie afdeling en een eigen ontwerp afdeling.  Dit maakt het relatief eenvoudig om producten iets aan te passen.

Materiaal

FalcoGlory bestaat uit dichte, stalen steunen en grote, hardhouten planken. De staaldelen kunnen worden gepoedercoat in een gewenste kleur en de planken bestaan uit  FSC® gecertificeerd hardhout.

Productvarianten

Er zijn verschillende zitbanken van de FalcoGlory serie. Naast de buitenbank zonder rug is er ook een bank met rugleuning en  een dubbelzijdige zitbank verkrijgbaar. Om de set compleet te maken is er tevens een FalcoGlory tafel die perfect past bij de bank(en).

Project

In de Rotterdamse nieuwbouwwijk Hof aan de Hef is de gezamenlijke binnentuin ingericht met FalcoGlory producten. Bekijk hier afbeeldingen van de binnentuin waarin alle producten uit de FalcoGlory serie geplaatst zijn.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!