Back to top
Tawk.to

Banken op maat voor restaurant Brinkzicht

Home Projecten Banken op maat voor restaurant Brinkzicht

Voor Restaurant Brinkzicht heeft Falco twee enkelzijdige zitbanken FalcoGlory geproduceerd en geplaatst.

Op maat

Speciaal voor restaurant Brinkzicht zijn de banken op maat gemaakt. De FalcoGlory banken zijn extra lang gemaakt. Bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen hebben we beschikking over een eigen productie afdeling en een eigen ontwerp afdeling.  Dit maakt het relatief eenvoudig om producten iets aan te passen.

Materiaal

FalcoGlory bestaat uit dichte, stalen steunen en grote, hardhouten planken. De staaldelen kunnen worden gepoedercoat in een gewenste kleur en de planken bestaan uit  FSC® gecertificeerd hardhout.

Productvarianten

Er zijn verschillende zitbanken van de FalcoGlory serie. Naast de buitenbank zonder rug is er ook een bank met rugleuning en  een dubbelzijdige zitbank verkrijgbaar. Om de set compleet te maken is er tevens een FalcoGlory tafel die perfect past bij de bank(en).

Project

In de Rotterdamse nieuwbouwwijk Hof aan de Hef is de gezamenlijke binnentuin ingericht met FalcoGlory producten. Bekijk hier afbeeldingen van de binnentuin waarin alle producten uit de FalcoGlory serie geplaatst zijn.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!