Back to top
Tawk.to

Afvalbakken in stadscentrum

Home Projecten Afvalbakken in stadscentrum

In winkelcentrum De Kort in Krimpen aan de Ijssel zijn vijf FalcoLinea afvalbakken geplaatst.

Deze afvalbakken uit de FalcoLinea serie hebben een zij-inworp en een ruime inhoud van 80 liter. Materialen die gebruikt zijn voor deze afvalbak zijn FSC®-gecertificeerd hardhout en stripstalen. De binnenbak is ook van staal. De staalconstructie is gepoedercoat in een zwartgrijze kleur.

Webshop 

Veel van onze afvalbakken zijn te vinden in onze webshop. Van de FalcoLinea afvalbak zijn verschillende varianten; met opening  aan de bovenkant en een afdekkapje. Bestellen via onze webshop is eenvoudig; u maakt een account aan, bestelt het product en betaalt achteraf.

Uiteraard kunt u ook een bestelling plaatsen via de mail (info@falco.nl), telefonisch, via de chat of het contactformulier.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!