Back to top
Tawk.to

Afvalbakken in stadscentrum

Home Projecten Afvalbakken in stadscentrum

In winkelcentrum De Kort in Krimpen aan de Ijssel zijn vijf FalcoLinea afvalbakken geplaatst.

Deze afvalbakken uit de FalcoLinea serie hebben een zij-inworp en een ruime inhoud van 80 liter. Materialen die gebruikt zijn voor deze afvalbak zijn FSC®-gecertificeerd hardhout en stripstalen. De binnenbak is ook van staal. De staalconstructie is gepoedercoat in een zwartgrijze kleur.

Webshop 

Veel van onze afvalbakken zijn te vinden in onze webshop. Van de FalcoLinea afvalbak zijn verschillende varianten; met opening  aan de bovenkant en een afdekkapje. Bestellen via onze webshop is eenvoudig; u maakt een account aan, bestelt het product en betaalt achteraf.

Uiteraard kunt u ook een bestelling plaatsen via de mail (info@falco.nl), telefonisch, via de chat of het contactformulier.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!